Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Social Foodies, Frederiksberg

Anmeldelser Social Foodies, Frederiksberg - Frederiksberg

Jannik Elkær
Simpelthen københavns bedste is! Og en fantastisk historie omkring social bevidsthed og hjælp af lokale bønder i Afrika. Grundlæggeren af Paradis is, som i 2010 solgte sine andel og startede dette sociale og kvalitets bevidste projekt. Love it!
Julie Maja Nielsen
Du kan smage, at det er kvalitet! De støtter et godt formål! Jeg er glad! Tak for et skønt koncept 🙏🍫
lars nielsen
Begrænset udvalg, lidt for mange dadler men ellers er alt hjemme lavet af de bedste råvarer
Maria Mikolajek
Virkelig lækker dadelbar og hasselnødder i chokolade. Ville ønske de havde meget mere
Martin Lauritsen
Super sjov oplevelse og fantastiske flødeboller. Helt sikkert et besøg værd! Og så er isen også ret god! ☺️
Pablo Barraza
Fik den bedste is EVER!. Tror der var en fejl, men det blev til verdens bedste is. Der var ikke flere vafler med choko kant, men pigen lavede en til mig, som så fik en stor portion choko i bunden, Chokoladen fik så efterfølgende is oven på, så, det øverste var dejligt knasende, og når man bed hul i kanten, var der flydende chokolade i hele bunden. VIDUNDERLIGT. har været der 2 gange siden, men ikke med samme choko bund .o(. næste gang vil jeg bede om denne version. :o)
Marianne Hansen
Fedt sted hvor vi lavede vores egne flødeboller
Emilie Hornshøj Mortensen
Flødebollekursus var super sjovt. Vores instruktør var lidt ny i det, og det kunne godt mærkes. Dog var han super engageret og villig til at lære fra sig. Og hold nu op det er sværere end det ser ud haha. Vi havde en fest med det, og var glade for oplevelsen. Så tak.
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review