Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Jasmin Corner

Anmeldelser Jasmin Corner - Frederiksberg

Ronni Andersen
Lækker forret, lækker hovedret god stor portion og en meget høflig betjening. Hyggelig lille restaurant. Kommer klart igen.
René Hansen
Nye super hold i køkkenet, meget imponerende mit 1 besøge bliver helt sikker ikke sidste gang... prøver deres drinks kort... ummm de hat deres "signatur" lækkerierne i balance og selv om der stål chili I så er den ikke "hot" nix super... keeper it up... så kommer i langt
Daniel Dalgaard
Var blevet anbefalet stedet af en ven. Jeg kigger i menukortet men kan ikke finde en af Thailands mest populære retter. Det viser sig så retten hedder "Hot Basil" i stedet for Pad krapow. Den super flinke dreng der stod og tog imod ordre var så venlig at spørge om de kunne lave "pad krapow gai kai dow" (+5 kr. ekstra for ægget) som jeg måtte forklare på dansk og de forstod udemærket godt hvad jeg ville have. Så bestillingen gik fantastisk og super venligt personale og hurtig levering. Dog var maden ikke så god. Det smagte udelukkende af soja. Ingen østersauce eller fishsauce. Ingen chilli. Meget skuffende smag og portion samt mængde af protein. I burde finde inspiration fra jeres konkurrent "Sansab Thai Takeaway". De har fuldstændig styr på hvordan det skal smage og har samme pris. God service, middelmådig mad.
henriette bentsen
Fantastisk lækker mad, hyggelige omgivelser med god udsigt og super service. Faktisk noget af det bedste thaimad, jeg nogensinde har fået. Kan varmt anbefales.
Claus Thielsen
Dejlig god mad. Rigtig god stemning og meget venlig og servicemindede betjening.
Stina Nordbo
Hvis du kan li' noget der smager præcis som Uncle Ben's sweet & sour sauce og koncentreret tomatpuré (i en ret, der egentlig skulle smage af frisk ingefær, så skal du gå herhen! Ellers ikke.
Stay Frosty (StayFrosty)
Maden absolut ingen smag, medarbejdere der står udendørs og ryger gæster lige op i ansigtet, et lille hår i maden og ingen spørgsmål angående maden/oplevelsen. Kan ikke anbefales!
Masi T
Rigtigt dejligt sted med tip top service 👌👍 vi fik en fantastisk lækker menu med friske råvarer og vidunderlig og smagfuld krydderier 😊😊 og som overraskelse og prikket over iet fik vi den super lækker og overdådig iransk is nemlig Bastani sonnati , til dessert , yderst nydelse 💙💚💛💜💗 tusind tak for sidst 🙏🙏😇😇
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review