Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Kanton 27

Anmeldelser Kanton 27 - Frederiksberg

Annette Samsø Morpain
Lækker mad og er man til platte med ost og bundnerfläsch så er dette stedet. Unger fik rivella (læskedrik) som altid vækker glæde. Forellen med porcheret æg og rösti er super lækker. Alt i alt en dejlig oplevelse 🌞
Søren Herlev Jørgensen
Hvis man vil spare en tur til Alperne så er Kanton 27 på Frederiksberg næsten som at være i Schweiz - totalt autentisk og endda lækker mad :)
uglytt2
Vi fik Raclette (Eller hvordan det staves) med verdens bedste pickled løg, agurk og gulerod, balancen i den pickle kan måle sig med friskheden og den ufordrende smag i kimchi, perfekt til den fede ost og al dente kartoffel. Så fik vi wienerschnitzel, flad, mør, perfekt paneret, med tyttebær og frisk kartoffelsalat, som havde samme sjove, spændende og udfordrende kimchi-lignende smagsnuacner. - Hvis du elsker en klassisk wienerschnitzel, så prøv Kantons, få en friskere, lettere oplevelse, med samme dybde i smagen, dog hvor du kan spise en Raclette, før du spiser et overdådigt måltid. Fuld stjerne herfra.
Anna Lundmark
God brunch men lidt sparsomt på standard menuen. Vi sad desværre og ventede i over 30 min på at få de menukortet på trods af at vi havde booket bord. Personalet virkede meget stresset og svære at få kontakt med.
Stig Bredsgaard
Jeg er gift med en Schweizer og kommer derfor regelmæssigt i Schweiz. En aften på Kanton 27 er virkelig som at være et smut tilbage dertil. Virkelig god regional mad, et fantastisk vinkort og superfin betjening. Det var virkelig den lange køretur til hovedstaden værd, og det bliver bestemt ikke sidste gang.
Simon B
Var på kanton27 og spise brunch. Lang ventetid på mad og betjening, på trods af at der ikke så særlig travlt ud. Ydermere er det ikke meget mad man får for 175kr. Charcuteri brættet var lækkert, men desværre meget små mængder ost og kød. Rösti med porcheret æg lød spændende men blev ødelagt af en overdrevet mængde hollandaise sovs ovenpå. Tjenerne var dog søde.
Anders Bigum Højmark
Danke und Merci vielmal! Er vokset op med schweizisk mad, og har ofte tænkt at det schweiziske køkken skulle have sin plads heroppe i nord. Autentisk, hyggelig og rigtig god mad, en skøn oplevelse. Vi kommer helt sikkert igen 👍🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭🇨🇭 auf wiederluege
Anni-Elisabeth Johansen
Spændende med en schweizisk restaurant og så kan de oven i købet lave lækker mad. Herlige osteretter, hele 3 forskellige slags ostefondue, som serveres om søndagen. Dertil dejlige, sprøde schweiziske vine. Virkelig et anbefalelsesværdigt sted!
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review