Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Omakase

Anmeldelser Omakase - Frederiksberg

kasper vinther
Stol ikke på dem... Min kone og jeg købte sushi hos dem på min fødselsdag. De glemmer at ligge soya og spisepinde med. Vi skulle til strande og spise, så vi havde ikke noget back up. Vi måtte køre hele vejen tilbage og få det vi manglede. De undskylder meget, lover en gratis in-side-out næste gang vi bestiller. Vi spørger om vi skal have papir på det, men nej de noterer det ned. Ved næste bestilling kan de ikke finde deres notat på, at vi har noget til gode og siger det må vi have brugt det. Jeg informerer om dato da jeg har gemt kvittering, for at huske det men de det er fuldstændig ligeglad.. Utrolig dårlig service, når man bruger 1 time af sin fødselsdag aften uden børn på at skulle hente det de glemmer at give en...
Mark Barner
Super lækker sushi og meget flot anrettet! Vi spiste der og det var en rigtig positiv oplevelse med spis alt hvad du kan. Klart det bedste sushi sted i området.
Stephan Larsen
Ok sushi....men ingen interesse i kundepleje! .. Er mæt men sidder desværre tilbage med en fornemmelse af at være blevet hustlet noget af Omakase.. En hurtig beslutning om at købe mad udefra til fødselsdag fører til at Omakase findes på Just-eat, hvor der vælges sushi for mere end 1400 kroner + levering på 79 kr som ikke kan fravælges... Grundet tidspres ringes Omakase op før ordren for at få verificeret at de kan nå ordren, samt for at aftale at jeg selv afhenter! Omakase kan sagtens nå dette, så ordren sættes igang,...der kommer imidlertid ingen bekræftelse fra Omakase, hvorfor de kontaktes pr. telefon igen. Alt er ok siger de, og jeg afhenter forventningsfuldt maden 1,5 time senere. Påpeger da igen at jeg har betalt levering via Just eat men dette kan, vil Omakase/Kevin ikke gøre noget ved, der må jeg kontakte Just eat. Han siger så..: Jeg kunne bare ha bestilt maden direkte hos dem... OG DERVED SPARET 20 % (300 KR.) SAMT DE 79 FOR LEVERING...! Det er sgu utrolig dårlig stil, og vidner i mit univers om fokus på indtjening og ikke fokus på at gøre kunden glad.. (og så på min fødselsdag) :( Hilsen en ikke så tilfreds kunde... Ok.... Skylder så en update.. Omakase rettede op på brøleren med en god discount på næste levering... Sushi god.
Maria Lassen
Skuffende oplevelse. Avokadoen var ikke moden, der var stort set ingen ris og det hele var lidt sjusket anrettet. Til prisen er der mange bedre alternativer i København.
Sonsoles Quinzaños
Lækkert sushi, rimelig priser og hurtig bestilling i gennem deres hjemmeside. Vi kan godt anbefale Omakase Sushi
Sofie
Sushien var fin, stykkerne var dog lidt for store, og deres fiskestykker var lidt for tykke. Sushien får 3 stjerner, betjeningen får 5, så vi lander på 4. :)
Erno Jørgensen
Uhøflig, ikke akomoderende overfor allergi (skaldyr) og præget af en kinesisk produktionstankegang...
Michael Andersen
God service. Har kunne levere hurtigt når vi haft behov. God sushi
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review