#}
Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Omakase

Omakase - Frederiksberg - Fotoalbum

Stol ikke på dem... Min kone og jeg købte sushi hos dem på min fødselsdag. De glemmer at ligge soya og spisepinde med. Vi skulle til strande og spise, så vi havde ikke noget back up. Vi måtte køre hele vejen tilbage og få det vi manglede. De undskylder meget, lover en gratis in-side-out næste gang v
Super lækker sushi og meget flot anrettet! Vi spiste der og det var en rigtig positiv oplevelse med spis alt hvad du kan. Klart det bedste sushi sted i området.
Ok sushi....men ingen interesse i kundepleje! .. Er mæt men sidder desværre tilbage med en fornemmelse af at være blevet hustlet noget af Omakase.. En hurtig beslutning om at købe mad udefra til fødselsdag fører til at Omakase findes på Just-eat, hvor der vælges sushi for mere end 1400 kroner + leve
Skuffende oplevelse. Avokadoen var ikke moden, der var stort set ingen ris og det hele var lidt sjusket anrettet. Til prisen er der mange bedre alternativer i København.
Lækkert sushi, rimelig priser og hurtig bestilling i gennem deres hjemmeside. Vi kan godt anbefale Omakase Sushi
Sushien var fin, stykkerne var dog lidt for store, og deres fiskestykker var lidt for tykke. Sushien får 3 stjerner, betjeningen får 5, så vi lander på 4. :)
Uhøflig, ikke akomoderende overfor allergi (skaldyr) og præget af en kinesisk produktionstankegang...
God service. Har kunne levere hurtigt når vi haft behov. God sushi
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures