Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Restaurant India

Anmeldelser Restaurant India - Frederiksberg

Adam Ørvad
Rigtig hyggeligt sted, venlige mennesker superfin mad til prisen.
Søren Roed
Lille, hyggelig og godt sted. Naan, samosa, lamb madras og alt er godt. Butter chicken til børnene. Og stor mango lassi. God fornøjelse.
Jonas Mering Slatorub
Virkelig lækker indisk mad til prisen med sans for detaljerne og gode vegetarmuligheder. Vi kommer uden tvivl snart igen!
Michael Jensen
Godt sted at spise
Anders Pedersen
Købte et par Butter Chicken med hjem i går, fordi vores normale indiske sted var lukket. Vi valgte stedet pga. dens udmærkede anmeldelser på Wolt. Desværre smagte Butter Chicken ikke af noget der minder om Butter Chicken nogen steder jeg har været - hverken i DK eller i London. Kan kun tilskrive mig andre kommentarer som "jeg ved ikke helt hvad jeg spiste". Det er muligt at de har andre signatur-retter, men går du efter en Butter Chicken, så find et andet sted. Det gjorde det ikke bedre at blive opmærksom på, at restauranten kun kunne snige sig op til en mellemgod smiley fra Fødevarestyrelsen efter at have haft den absolut sureste smiley i ordningen :/ Lemfældig håndtering af køkkenhygiejne er et kæmpe turn-off.
Ruben Van Der Maat
Det værste indiske mad som vi nogensinde har smagt. Og vi er ikke nybegyndere hvad indisk mad angår.vi har spist indisk mad både herhjemme og i udlandet utalligige gange, hjemmelavet elller på restaurant så vi har noget at sammenligne med. Lamme vindaloo smagte af salt og tomatpure og intet andet. Kødet var ok. Prawn Biriani var en smagsløs sammenblanding af et par rejer og " en masse forskellige rester. Afskyligeligt! Brødet var klægt og fedtet fuldstændigt uspiseligt. Pris: 240kr penge lige ud af vinduet.
René Hansen
Ok du skal kunne tale engelsk, med menu er dansk skrevet så ingen problemer i det.. Købt der i flere år samme god standard hver gang for mig ægte indiske
Devin Nygaard
Deres butterchicken smagte lidt af sukker. Deres Naan brød var rigtig god. Det var lidt akavet derinde, ejeren og medarbejderen snakkede ikke dansk og deres engelsk var lidt svær at forstå. Vi kom derind og der var allerede bestik og glad på bordet, da maden kom forblev det på bordet. Det resulterede til at der ikke var plads på bordet til alt maden. Der var flere bestik og det blev lidt akavet at selv sætte det hele op. Ellers var det fint.
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review