Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Hos Trine Og Christian

Anmeldelser Hos Trine Og Christian - Frederiksberg

Nicolai Østby
Jeg var der til brunch sammen med alt for mange andre gæster. Der var simpelthen overbooket. Nogle gæster beklagede sig over den dårlige betjening og de lange ventetider. Det resulterede i, at de blev svinet til af kokken. Hvis jeg nogensinde skal komme der igen, så skal kokken fyres og resten af personalet på kursus.
Daniel Carlsen
Var der til brunch. Slet ikke nok mad. Tog så lang tid før der blev fyldt op. Kokken stod og råbte af gæster at de var griske!! Har aldrig opleve noget lignende! Kommer aldrig igen
Lasse Jørgensen
Super lækker mad. Vi har desuden brugt dem flere gange som catering til skolearrangementer og det har altid været lækkert med rigeligt mad.
Malan Egholm
Never again. Talentløs betjening. Uinspirerende mad. Stedet er total overfyldt med flasker og stort pynt, der må være meget at støve af hver dag.
Finn Stampe
Har haft så mange gode mad oplevelse r De er nogle af de bedste
Vibeke Kongshjelm
Fremragende mad, venligt og serviceminded personale og hyggelig afslappet stemning. Kan varmt anbefales👍😊
Jytte Soltauw
Vi fik brunch bragt ud og er meget tilfredse både med maden og betjeningen.
Andreas Foldager
Ganske ok mad og hyggelig nede-på-jorden betjening. Et enkelt menukort og god stemning.
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review