#}
Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Godthab & Kaffe

Godthab & Kaffe - Frederiksberg - Fotoalbum

Den mest vidunderlige kaffebar i hele København. Fyldt med velsmagende kaffe, lækre kager, god musik og en ubeskrivelige god stemning. Ejeren hedder Hanna og hun er alt for nice. Et kæmpe besøg værd!
Verdens bedste romkugler, for real! Kaffen er også dejlig, og ikke mindst er der en hjertelig stemning♥️
Et rigtigt hyggelig kaffested med en god stemning, god service og en kaffe, som måske kun er til fire stjerner, men som får en ekstra på grund af alt det andet gode på stedet. Det er er lille sted med et par trin ned, men finder du frem og ned, så kan du sagtens tilbringe timer her.
Jeg har prøvet mange kaffebarer og kaffer i de 8 år, jeg har boet i København og på Frederiksberg. Godthåbkaffe er uden tvivl mit favoritsted pga. den gode atmosfære, den fantastiske kaffe og hjertevarme service. Meget unik lille perle på Frederiksberg 🙌 Og altid med dobbeltshot 👌
The best place to relax and calm down. Dette er gået hen og blevet min forlængede dagligstue fyldt med planter og hygge. Min oase væk fra storbyens jag, min Joanna. Verdens sødeste barista, som ikke kalder besøgende for kunder, men gæster. Det beskriver atmosfæren nede i kaffebaren ret godt: den hel
Godthåb & Kaffe er mit absolut yndlings spot i København! Udover velsmagende kaffe, lækre rumballs og en sandwich der ikke kan findes magen til andre steder, er stemningen også altid i top! Hanna som ejer cafeen er altid smilende og lunefuld. Du vil aldrig gå trist derfra. Kæmpe anbefaling herfra!
Den mest fantastiske lille oase midt på Frederiksberg! Kaffen er exceptionel og stemningen er hyggelig, hjemlig, uformel og hjertevarm! Ejeren af cafeen formår at byde velkommen med det skønneste smil og god energi! Hvis man er til kaffe med hele pakken, så er det stedet!
Dejligste indhaver- hun gør det så uformelt og hyggeligt. Man føler sig velkommen fra start af 👌🏾 Derudover er det den lækreste kaffe, og dertil kan der anbefales en af de populære Rumballs ☕️😋 Helt sikkert et besøg værd.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures