Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Poco Picante

Anmeldelser Poco Picante - Frederiksberg

Sven Bering
Super lækre tacos som hver havde deres eget unikke præg. Salsaerne var også en tand eller to over hvad du er vant til i København
Henrik Forsstrøm
Super hyggeligt sted hvor du skal huske at bestille bord online hvis du vil spise her. Alt er hjemmelavet og ser lækkert ud og der er rigeligt med mad. Vi fik en menu med starter og tre taco og det var faktisk i overkanten. Jeg kunne godt have tænkt mig flere forskellige sovse og dip og dermed smagsnuancer, som man normalt får i Mexico. Men prisniveau sammenholdt med mængde er fint. Betjeningen var sød og venlig men ikke super hurtig men er også et nyt sted.
Peter
Smager sikkert godt, hvis man rent faktisk får maden. Rigtig ærgerligt - stedet er hyggeligt, men vi har ventet i 90 minutter på maden. Vi giver det lige 5 minutter og så går vi.
Rimtas Dargis
Rigtig god mexicansk restaurant. Som nogen af de få, har de en virkelig velsmagende vegetarisk svampetaco. Denne findes også i en vegansk udgave. De har selvfølgelig de sædvanlige tacos al pastor og andre kødtacos. Deres tostadas var rigtig gode. Deres totopos var lidt olierede, den kunne der måske arbejdes lidt med. Ydermere ville jeg foreslå at udvide med en eller to vegetariske tacovarianter, specielt når de er så kompetente med den nuværende
Maia
Fin mad, dyrt i forhold til kvalitet og hvad man kan få andre steder. Portionerne er heller ikke så store. Ved afhentning af takeaway må man ikke vente indenfor, selvom jeg kunne fremvise coronapas. Der var masser af ledige pladser. Lidt uheldigt, når der var længere ventid på maden og det var koldt og regnede udenfor.
Mads Jensen
Københavns bedste mexicanske restauranter ligger her på Frederiksberg. Et skønt uprætentiøst sted. Få en plads ved vinduet og nyd udsigten til h.c. Ørstedsvej. Dejligt mad og god betjening.
Stefan Winquist
Helt horribel oplevelse! Det der skulle have været en hyggelig aften, med mad på Poco Picante, endte ud i en større farce. Ved anvisning af vores forud bookede bord, var der under halvt fyldt med gæster i restauranten. Vi bestilte 2 øl og 2 burritos fra menuen – altså ingen kompliceret eller tilrettet menu. Efter at have ventet i massive 70 minutter på vores mad, at have drukket de to øl (der blev serveret efter 30 minutter), måtte vi forlade restauranten uden at have fået vores mad. Deres prioritering af take-away overstiger restaurantens gæster, og man kommer derfor hele tiden ”bag i køen”. Den stakkels tjener på Poco Picante undskyldte, men deres koncept for fastholdelse af gæster er helt uholdbar, og INGEN form for kompensation (kaffe etc.) blev tilbudt trods denne horrible betjening/oplevelse. Med mindre du bestiller take-away herfra, ville jeg klart vælge en anden leverandør til dine kulinariske oplevelser.
Christian
Utrolig lækker mexicansk mad til meget fornuftige priser, specielt i betragtning af hvor centralt stedet ligger. Restauranten er hyggelig og personalet er venligt. Maden kommer hurtigt og kvaliteten er i top.
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review