#}
Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Allegade 10

Allegade 10 - Frederiksberg - Fotoalbum

Meget hyggelige omgivelser. Kedelig mad dog skal det siges at det nok havde været en bedre oplevelse hvis vi havde valgt grill buffeten i stedet for schnitzel fra menukortet
Så var firmaet til stærkt forsinket julefrokost på Allegade 10, i Maj måned, grundet corona. Vi har holdt julefrokost på denne resturant, rigtigt mange gange, og det har været en god fornøjelse hver gang. Vi fik traditionel jule buffet, og maden var helt perfekt. Personalet som serverede for vores
Vi holdt mindekomsammen for moster. Vi havde lokalet nede ved keglebanen, og det var så stemningsfyldt og hyggeligt. Ydermere var der sat akustikplader i loftet, så både unge og ældre kunne høre hinanden. Snitterne var lækre og betjeningen som altid i top. Tak for at skabe disse dejlige rammer.
Fint og hyggeligt sted med masser af atmosfære. Maden er rimelig, jævnt ikke noget særligt, men smagen var til gengæld helt i orden Og service var også i top. Flot bar.
Ville give -1 hvis jeg kunne. Det glemt halvdelen af vores ordre. Den amerikanske vi fik vare bestemt ikke noget at skrive hjem om, tilgengæld var prisen. Mega dyrt for at opleve man var ligegyldigt, tak for intet!
Der er kød eller fisk i samtlige retter, absolut ikke egnet til vegetarer eller veganere. 0,5 l danskvand eller anden sodavand koster 56 kr. Super dyrt og meget gammeldags. Dårlig oplevelse.
Var til guldbryllup 3/6 vi 20 personer og fik fra kl 13 til 16 hvor vi kunne spise det bestilte, da vi startede på velkomstdrink blev de varme fiskefilet sat på bordet, de nåede at blive kolde, snapsen skulle vi selv hente, så de fleste havde nået at spise silden kl 16 måske vi forlade lokalet for
Vi var 8 personer d.14/6 til koldt bord.Hyggeligt sted med god atmosfære og god og rar betjening, men maden kunne godt tåle et lille nøk opad,tarteletterne var lunkne da de kom ind.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures