Sluurpy > Restauranter i Frederiksberg > Brodflov

Anmeldelser Brodflov - Frederiksberg

Tjalfe Leonhard Kolsbjerg
En god oplevelse. Godt håndværk. Meget mere kan man ikke sige. Sad derinde en lille times tid, og der var bare så mange igennem på den tid. Forståeligt, at det er et populært sted!
Niklaus Bendix Sonne
Kan ikke smage meget bedre og prisen kan heller ikke blive højere
Suzanne Olsen
Kuakarkerne brødet....Er mere en bare lækkert, det er absolut vores yndlings brød. Det smager så vildt. En klar anbefaling. Men som så mange andre bagere bliver der ikke bagt klassikere som romsnegl, chokolade boller, rosenbrød osv. Det er som om at alle nyere bagere har aftalt at kun croissant og tebirkes skal være i sortimentet. Det er virkelig synd for det bliver sgu så café kliché kedeligt.
David Metz
Der er mulighed for at nyde kaffe med brød eller kager i et hyggeligt lokale med skamler og borde. Kaffen er fin til rimelige priser efter byens standard. Jeg har hørt godt om deres brød, men jeg fik en scone som var helt mislykket. Den bar præg af at være blevet æltet, så den var luftig og svampet - lidt henad en tebolle, bare tungere. Betjeningen venlig, den ene var vist ny, for hun vidste ikke hvad en scone var. Måske gør bageren det heller ikke?
Ida Salomonsson
Jeg bestilte en smurt bolle og en cafe latte til at indtage på stedet. Trods der var 2 til at betjene kunder så måtte jeg vente 20 min på min kaffe. Jeg blev sprunget over igen og igen da man valgte at lave kaffe til de kunder der skulle tage med. Virkelig dårlig service der.
Thomas Alfred Georg Lundqvist Bang
De laver fantastisk brød. Især deres kruskakernebrød er vi meget glade for. Deres snegle er også gode, hvis man synes, at andres bliver lige en tand for søde i det. Jeg er mest til deres brød, og skal der søde sager på bordet, er jeg nok mere til nogle af alternativerne. Brødflov var i starten en lille håndværksbager. Nu har de fået vokseværk og er flyttet til støtte lokaler. Brødet er stadig lige godt, men jeg er faktisk ikke klar over, om der stadig er lige så meget håndværk som tidligere. Og for mig betyder det noget. Jeg synes, at Lagkagehuset og Meyers mister noget af magien, når de bliver til små fabrikker. Jeg håber, Brødflov fortsat vil holde fast i rigtigt håndværk.
Steen Barkling
Har igen besøgt Brødflov på Frederiksberg og som altid har de nye lækre kvalitetsprodukter, f.eks sprøde chiacrackers, som et sundt alternativ til traditionelle snacks, delikate sandwich med gedeost, skyr med hjemme-lavet musli, skønne grove kvalitetsbrød og eksotiske juiceblandinger m.m.m. Smagsoplevelserne er mange og det er tydeligt, at innovation og komprimiløs fokus på kvalitet, friske råvarer og velsmagende produkter priori-teres højt, hvilket kombineret med en altid venlig og imødekommende betjening gør, at et besøg hos Brødflov varmt kan anbefales.
Anders Iven-Rasmussen
Køber jævnligt deres grydebrød, et glimrende surdejsbrød der holder sig friskt i flere dage…
And Bruschetta Burger Burrito Chiligryde Croque Madame-sandwich Fajitas Fisk Gullaschsuppe Gyros Hummersandwich Is Juice og smoothies Kammuslinger Karryret Kødboller Laks Lam Lasagne Moussaka Muslinger Nachos Nudel Oksekød Ostekage Pandekager Pasta Poke Bowls Ramen (nuddelsuppe) Rejer Risotto Ristet brød Salat Sandwiches Schnitzel sushi Tacos Tagliatelle Tapas Tiramisu Tun Vafler Vafler og pandekager Æggekage
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review