Anmeldelser Brodflov

5
Tjalfe Leonhard Kolsbjerg
+5
En god oplevelse. Godt håndværk. Meget mere kan man ikke sige. Sad derinde en lille times tid, og der var bare så mange igennem på den tid. Forståeligt, at det er et populært sted!
5
Niklaus Bendix Sonne
+5
Kan ikke smage meget bedre og prisen kan heller ikke blive højere
5
Thomas Alfred Georg Lundqvist Bang
+5
De laver fantastisk brød. Især deres kruskakernebrød er vi meget glade for. Deres snegle er også gode, hvis man synes, at andres bliver lige en tand for søde i det. Jeg er mest til deres brød, og skal der søde sager på bordet, er jeg nok mere til nogle af alternativerne. Brødflov var i starten en lille håndværksbager. Nu har de fået vokseværk og er flyttet til støtte lokaler. Brødet er stadig lige godt, men jeg er faktisk ikke klar over, om der stadig er lige så meget håndværk som tidligere. Og for mig betyder det noget. Jeg synes, at Lagkagehuset og Meyers mister noget af magien, når de bliver til små fabrikker. Jeg håber, Brødflov fortsat vil holde fast i rigtigt håndværk.
5
Steen Barkling
+5
Har igen besøgt Brødflov på Frederiksberg og som altid har de nye lækre kvalitetsprodukter, f.eks sprøde chiacrackers, som et sundt alternativ til traditionelle snacks, delikate sandwich med gedeost, skyr med hjemme-lavet musli, skønne grove kvalitetsbrød og eksotiske juiceblandinger m.m.m. Smagsoplevelserne er mange og det er tydeligt, at innovation og komprimiløs fokus på kvalitet, friske råvarer og velsmagende produkter priori-teres højt, hvilket kombineret med en altid venlig og imødekommende betjening gør, at et besøg hos Brødflov varmt kan anbefales.
4
Anders Iven-Rasmussen
+4
Køber jævnligt deres grydebrød, et glimrende surdejsbrød der holder sig friskt i flere dage…
Clicca per espandere