Sluurpy > Restauranter i Fredericia > Antalya Pizza

Anmeldelser Antalya Pizza - Fredericia

Maja Hougaard
Flinke med arbejder, ok madvare. Dog lidt virker som om der er hygge cafe i baglokalet ikke altid indbydende. Tænker lidt rengøring ville være bedere.
black 7822
Det første og sidste gang jeg bestiller ved pizza antalya. Vi bestilte tre pizzaer og ikke en af dem var værd og æde. Jeg har aldrig fået så ringe pizza, som dem de tillader sig og levere. Min kærestes pizza, mangler kød. Mine pizzaer er der kød nok på, men de smager ikk af en skid. Drop det kalkun, og server ordentlig kød på pizzaerne. Pizzaerne var os underligt stærke, selvom der ikk var chili på. Tak for mad. Rimelig meget ryger i skraldespanden herhjemme. Os høre i ikke fra mere. Min mening er kun baseret på pizzaerne, har intet til selve restauranten. Vi har fået en cola med, selvom vi ikke har bestilt en, om det er en fejl ved jeg ikk, Men de kan godt glemme alt om at få pengene for den.
Søs Uldahl
Jeg bestilte 2x chicken biyani, men fik kun den ene. Og den anden var en tør grill kylling med pommes hvor der var alt for meget salt på.. det var ikke vente tiden værd og slet ikke pengene værd! Tak, for mad.
Peter kjær
Har haft flere dårlige oplevelser med deres mad. Den enegang var der et stykke oksekød på størrelse med en bordtennisbold. En anden og sidste gang jeg bestilte derfra, fandt jeg et langt hår i min indbagte pizza 🤮 Derudover bliver der røget indenfor, tæt på hvor de laver pizzaerne.
Mariusz K
Bestilte 5 pizza via Hungry.dk. Ordren blev accepteret og betalt. Da maden ikke var kommet 10 min efter det tidspunkt som ordren blev accepteret til valgte jeg at ringe til restauranten, og der får jeg at vide at maden først var i ovnen. Via hungry.dk bliver vi enige om at afvise ordren når den kommer hvis den bliver yderligere ekstra forsinket. Budet ønsker ikke at tage maden retur. Kaster det ind af døren, siger at vi skal smide det ud og løber sin vej. Maden bliver smidt ud, da vi allesammen i mellemtiden har spist nogle rester. Ordren bliver refunderet af Hungry.
Lukas C.
Jeg har altid haft en god oplevelse hos antalya igennem 12 år. Gode ruller og pizzaer, flinke medarbejdere og altid gratis udbringning. Det tar som regl 15 - 30 min.
Nicki Bramsen
To kolde pizzaer fordi chaufføren ikke kunne finde frem til rette adresse, og 1 time forsinket! Kompensation 20 kr. er noget af det mest latterlige.
Pernille Rasmussen
Ventede 1 time på min pizza da jeg så ringede for at høre hvor den blev af sagde han at han ikke lige kunne finde adressen
breezer Brunch Burger Paella Pølsebord Sandwiches Schnitzel Smørbrød Smørrebrød Snitsel Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review