Sluurpy > Restauranter i Fredericia > Hejse Kro

Anmeldelser Hejse Kro - Fredericia

Ole Vestergaard
Det er simpelthen den værste restaurant oplevelse jeg og mine venner har været ude for. Maden var ikke som annonceret og var ganske enkelt dårligt tilberedt. I den verdens berømte Hejsegryde, som skulle indeholde mørbrad var der ikke skyggen af mørbrad i, men derimod var fyldt med skiver af brystflæsk. Kartoffelmosen var baseret på pulvermos og ganske uappetitlig og grænsende til det uspiselige!! Det tog det meste af en krig inden maden blev serveret. Betjeningen af de to unge piger var sød og imødekommen, men kokken kunne vi ikke komme i kontakt med. Kokken var ikke modtagelig for kritik og lod servitricen i stikken. Jeg kan på ingen måde anbefale Hejse Kro og kommer der med garanti ikke igen!!
Peter Bech
Med nye ejere i 2017 og flere nye tiltag, et bedre køkken og en masse fornyet motivation og visioner, er Hejse Kro blevet et dejligt sted at komme og afholde fester og konferencer. Ligeledes er deres ala carte restaurant et dejligt sted at nyde god mad til fornuftige priser. Som nyt medlem af Happy Pass ordningen sammen med bl.a. Legoland vil stedet blive et samlingssted for mange turister der gerne vil bo centralt blandt mange forlystelser og seværdigheder. Det er synd at man stadig kan finde levn på nettet af et dårligt ry fra de tidligere ejere af stedet, det burde simpelthen fjernes så stedet kan få sit fortjente gode ry!
Erik Gorm
Vi var 19 personer fra Odense som på en bustur havde bestilt mad på Hejse kro. Mage til dårlig mad skal man lede længe efter. Maden bar tydeligt præg af at have været en tur i micro ovnen inden den kom på bordet, og det smagte ikke af noget, selv om vi kom salt og peber på. Kokken som forøvrigt også ejer stedet, må være totalt blottet for æresfølelse over for sit arbejde. Vi kommer der aldrig mere og dem vi taler med, kommer heller ikke. Og det er ikke kun en persons mening, vi var alle dybt skuffede da vi sad i bussen og kørte mod Fyn Det er synd for de kollegaer, som havde planlagt den ellers gode tur, at den sluttede på Hejse kro.
Lis Sittinieri
vi var en bus med 33 personer . mage til elendig mad har vi aldrig nogensinde fået , hakkebøf den var meget tørre , hård som sten , og ikke mindst var maden KOLD , det sagde jeg til tjeneren , hun sagde hun kunne varme min tallerken , hvad er da det at sige , så skulle hun varme det hele . og det tog lang tid inden de kom for at tage mod bestilling på drikkevarer ,og maden måtte vi også vente længe på . rødbeder der kom ind ,kunne ikke engang nå runde så var skålen tom .tjeneren sagde at de ikke kom så meget ind af det for de ville ikke smide det ud det der var tilbage . Sådan noget vrøvl . Det er den største skuffelse nogensinde .
Lisa Enequist
Rigtig dårlig service ventede længe på betjening, måtte efter 1/2time bede om vi ku få vores drikkevare efter endnu 1/2times venten kom de og beklagede at vores mad ikke var ordentligt stegt så der vil lige gå lidt tid da så maden endelig kom efter endnu 1/2times venten kom der lunken mad på bordet , det vil sige at vi næsten har ventet i 2 timer for at få bøf bearnaise så ingen stjerner herfra
Benjamin Rurup
Det er et fint nok sted hvis man er ligeglad alm service Sovsen (rødvinsovs) var lunken og kunne ikke smage at det skulle være rødvinsovs Grøntsager var enten over tregt eller rå og ikke skyldet ordligt Kødet var næsten ingen krydderier på og steaken var mindre end dem jeg spiste med Men jeg er open for at give dem en chance til at se om de kan gøre det bedre
Carsten Münzberger
Var egentlig ok, men kroen er var lukket sidst vi ville spise der.
karsten fejer
d 3-10-14 var vi til underholding med bakkesangerinderne underholdningen var helt iorden, men der var blevet lovet et bord tæt scenen det fik vi ikke . Menuen var ikke som som vi havde fået at vide ,det var en skuffelse ,når vi så hvilket klientel der var der burde havde været,lidt mere festagtig mad i stedet for noget hakket kyllinge kød .Kommer muligvis igen hvis vi kender menuen,for vi ved jo i kan lave god mad. mvh karsten fejer med familie 13 stk ialt.
breezer Brunch Burger Paella Pølsebord Sandwiches Schnitzel Smørbrød Smørrebrød Snitsel Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review