#}
Sluurpy > Restauranter i Fredericia > Goze's Pizza Og Kebab

Goze's Pizza Og Kebab - Fredericia - Fotoalbum

Går forbi hver dag på vej hjem fra arbejde, denne restaurants stank giver mig kvalme hver gang. Håber snart Fødevarestyrelsen lukker den skamplet for alles skyld... Selv hvis jeg blev tilbudt gratis mad ville jeg sige pænt nej tak, da det er for ulækker en atmosfære til fødevarer!
Er ikke imponeret vi bestilte 2 store gange pomfritter og betalte 90 kr. Da de ankom var de kolde og portionen var at betegne som lille...vi hvade skrevet vi ønskede pomfrits dressing men får en lille klat af det samt ketchup og remoulade..tror ikke de har læst den besked vi skrev via Just eat....
Tja fik 2 bøffer med både og sovs og det smagte kanon Et er sikkert jeg kommer gerne igen en anden gang
Sikke et dejligt sted med super god service. Priserne er rimelige. Der er god parkeringsmuligheder. Skinken på pizzaen var ikke så god men ellers var alt godt.
Godt nytår med alt for meget plastik i Danmark..🐟
Kam man ikke give denne restaurant 0 stjerne. Dårlig service, uhøflig medarbejder og vigtigste af alt dårlig mad. De burde ligge langt væk fra banegården da de tiltrækker mange mennesker på den måde at snyde mange. Fik det dårligt af at spise deres mad og der var ingen gæstfrihed. Føj. Hov glemt. D
Formidabel service🏎 verdensklasse pizza/rulle kok 👩🏼‍🍳 helt igennem vidunderlig mad 😋
Shawarmaen var lidt kedelig, og det var ikke engang, fordi den var billig. Det lugtede lidt at cigaretrøg i restauranten. Betjeningen var også lidt uhøfligt Forrige gang jeg spiste der lugtede restauranten ikke, pizzaen smagte rigtig godt og betjeningen var flink.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures