Sluurpy > Restauranter i Fredericia > Ristorante Pizzeria Da Carmine

Anmeldelser Ristorante Pizzeria Da Carmine - Fredericia

Martin Arreborg
Vil sige det nok er det bedste spisested jeg har prøvet i fredericia. Utrolig god mad og rigtig dejlig stemning,samt god servoce
Narcis Matei
Dejlig hyggelig sted. Super god betjening. Lækker mad og den mest fantastiske Tiramisu! Tak for den fantastisk oplevelse :)
Simon Svane
Maden er super, men betjeningen er nok det værste jeg har oplevet. Der manglede tallerken og glas på bordet (som aldrig kom), der blev ikke ryddet af og vores desserter kom aldrig frem. Desuden kunne flere af tingene på menuen ikke fås da vi var der. Fremstod alt i alt sjusket. Hvis du har masser af tid er maden som sagt god, men lad være med at tage derhen lige før teatret!
Finn Nicolaisen
Min kone og jeg bestilte to pizzaer, og de var virkelig gode. Rigtig italiensk restaurant med italiensk ejer/kok, hvor maden laves med respekt for den italienske madkultur. Selve restauranten er rigtig hyggeligt indrettet med stilfulde møbler. Kan klart anbefales. Jeg glæder mig til vort næste besøg:)
Adrian Bião. Abildtoft
Det var virkelig hyggeligt med god mad. Interiøret var lidt en blandet følelse. Gode stole og sofaer man sad godt i men lidt for godt da man sank ned i dem og bordet var så lidt for højt. Men disse ubetydelige minus-tegn blev overrumplet af den gode mad.
Tina Vyum
Tjener var meget usoigneret lugtede af sur cigar,hans trøje var møgbeskidt,med pletter af fedt og madrester. Det såkaldte hjemmelavede mad,var udsolgt. Glassene virkede ikke til,at være ordentligt rengjorte.
Jesper Lund
Rigtig lækker buffet. Buffet kostede 129 og den var super lækker og egentlig kan man sagtens nøjes med den. Ring til dem i forvejen og høre om de har buffeten da det ikke er alle dage de laver den. Buffeten koster 99 kr. Hvis man bestiller den med en hovedret. Hyggelige omgivelser. Deres bøffer var lækre..!
Per Holm
den lave pris og kvalitet hænger sammen. Gullash og ris smager rigtig godt. lasagnen var ikke god. helheds oplevelsen er lidt blandet. øllen var fantastisk og frugten frisk. stedet er ny renoveret med nye møbler og alt det skal vel tjenes ind igen så personligt ville jeg hæve prisen og højne kvaliteten af maden.
breezer Brunch Burger Paella Pølsebord Sandwiches Schnitzel Smørbrød Smørrebrød Snitsel Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review