#}
Sluurpy > Restauranter i Espergærde > Ichigo Sushi

Ichigo Sushi - Espergærde - Fotoalbum

Rigtig god sushi! Især den sjove og spændende præsentation, når de bringer den til bordet. 🍱 🍣
Nu er det 3 år siden jeg sidst har vært her, og denne gang er alt tip top. Maden er helt fantastiske lokalerne er pæne og servicen er god. Den gamle review her under. Rigtig lækker mad, men desværre var der lidt for mange bananfluer til at man rigtig kunne nyde maden.
Havde hørt meget godt om Yoshimi. Desværre en kæmpe skuffelse. Ventede 55 minutter på første servering og var først færdig med at spise efter næsten to timer. Ville have de sidste stykker sushi med hjem, men blev opkrævet 40 kr ekstra, som vi dog afslog. Koldt lokale og ingen hyggemusik, på trods af
Vi var afsted med vores to små piger til min fødselsdag. Fantastisk god mad og service. En af vores piger er svært allergisk og de tog sig super godt af os og vi følte os trygge. Mange tak!
Rigtig god sushi og service. Ad libitum koster 199kr hvilket nok gør det til det billigste sted på Nordsjælland uden at overhoved at spare på kvaliteten. Der er tilgengæld alkohol i deres soya men de plejer have en alkoholfri soya stående ved disken ellers er der en netto lige ved siden af hvor man
Dejlig sushi restaurant med friske råvarer, rigelige portioner, fin tykkelse på udskåret fisk, velsmagende. Kvalitet på Sticks & Sushi niveau og din bestilling er frisk, når du henter den. Tilpas mængde ingefær.
Det var da bare en super fed oplevelse at booke et bord, modtage bekræftelse på sms for så at møde op til en lukket butik.... Det er godt nok det mest uprofessionelle jeg længe mødt.
Super lækkert mad, god service og gode priser, men ret lang ventetid på maden, ellers super godt 8,9/10
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures