#}
Sluurpy > Restauranter i Espergærde > Fiskeboden

Fiskeboden - Espergærde - Fotoalbum

Et hyggeligt sted, hvor der desværre var alt for lang ventetid på at få lov at bestille, tilsyneladende grundet problemer med at finde ud af at betjene den tablet, som blev brugt til at registrere ordrerne. Vi ventede det meste af en time i alt, inden den i øvrigt udmærkede mad blev serveret (og det
Meget lang ventetid, men til gengæld var det de mest tørre fish and chips, jeg i mit lange liv har fået, - salaten består af salat der kan spises i En mundfuld, en tynd sjasket chili mayo, - pommes frites der var alt for lidt af, indkasserer en enkelt stjerne.
Fantastisk oplevelse med masser af forskellige slags fisk og super fin ekspedition. Absolut ikke sidste gang vi besøger denne butik i Espergærde. 🐟 👍 John H.
Isen var meget lille og stenbiderrognen var udvandet og kedelig.
Uhøflig betjening. Vi blev råbt af da vi efter 30 min spurgte hvornår vores mad var klar, vi kommer aldrig tilbage !
Altid super lækre og friske fisk. Dejlig lille fiskebutik, med gode varer og et fint udvalg også af nemme retter til at lave hjemme. Der er også mulighed for at nyde deres retter ved fiskehusets udeservering eller i udestuen. Det er god kvalitet men ikke billigt. Der mangler bedre parkeringsforhold.
Fik 3. dec. leveret en buffet med kogt laks/rejer, oksefilet, pastasalat,tomatsalat, timianbagte kartofler, bearnaisesovs, rosmarinbrød. Vil bare sige tusind tak for meget veltillavet mad. Vi nød det allesammen, - og der var rigelig mad til alle mand. Det bliver ikke sidste gang, der kommer en besti
God mad i hyggelige omgivelser, desværre er de præfabrikerede softice helt håbløse.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures