Sluurpy > Restauranter i Esbjerg > Ginza House

Anmeldelser Ginza House - Esbjerg

michelle aagaard
Valgte buffet-salatbar og sushi.... 259,- Den smule der blev fyldt op i sushi blev tømt før man nåede at komme der hen.. og ikke PGA mange mennesker. Men to-tre personer der fyldte en kæmpe tallerken og så smuttede igen.. og så var der ca 10 ender man kunne vælge mellem. Og en 15-20 min ventetid til de kom med et fad mere.. 😑 Betaling er forvirrende da de ikke kun fortsat har afskærmning oppe... Men bliver betjent af ung mand der har airpods i begge øre og flere gange Skull have bestillinger gentaget 🤦 Mega dyrt for mikroskopisk udvalg, som man både skal dele med andre i restauranten og takaway ...
Hot Potatoes 64
Salaten er bitter og tjeneren roasted mig for at tage faxecondi 2 kinaruller ud af 10 plankebøf.
Ivi K
Simpelthen ikke godt nok. Den samme menu hver dag i buffeten og man sidder i op til en time inden køkkenet lukker uden at de fylder op med maden. Smagen er fin men det er også det.
Daniel “RosenInc” Rosenkrantz
Super lækker sushi, samt en lækker kinesisk buffet som sædvanlig 👍 Man får virkelig meget for pengene, og vi har altid været tilfredse når vi har spist der. Lækre råvarer, samt et godt udvalg af forskellig sushi, og kinesiske retter. Der er både noget for de små, og for de voksne 😉 Venligt personale, pæne faciliteter, og altid super service. Ginza House er klart et besøg værd, hvis man er til sushi og kinesisk buffet.
Amalie Nielsen
Vi købte buffet, de fortalte ogs ikke at der ikke vil komme nyt sushi og der lå kun cirka 4 forskellige slags sushi, selvfølgelig de dårlige sushier som ingen gider at spise, smagte hellere ikke særlig godt, og så tror jeg sushien havde lagt der i noget tid
Henrik Hansen
Satme ringe mad, kan på Ingen måde anbefales. Deres buffet indeholder kun tørre nudler og nogle slatne ris. På trods af få forventninger grundet den lille pris på 65 kr. Skuffer dette sted mig helt vildt. Undgå dette sted for alt i verden!
John Lindgreen
Rigtig god buffet sushi. Desværre var enkelte af de ellers lækre lakse nigiri let frosne. De andre nigiri ville have været lækre, hvis de ikke havde været overhældt med en ødelæggende sovs. Stort set alle ruller var lækre og ingen dårlige. Desværre var soyaen alt for salt og ødelagde smagsoplevelsen af den ellers generelt gode sushi. Skift den ud og jeg giver 4 stjerner.
T B. K
Indbagt kylling/fisk og rejer, hvor det var tvivlsomt om det overhovedet indeholdte andet end dej, stegt svinekød man kunne brække tænder på og smagte af ren ketchup, aldrig har vi fået så ringe en chinabox (prisen er billig og med god grund) Min søn blev dårlig efter at have spist sin box, jeg selv fik kvalme pga ren friturestegt dej. Jeg kan ikke anbefale at få mad der, med mindre man har lyst/behov for at miste sin appetit. Dette er 3 gang vi har fået en box der fra og vi tænkte det må da være blevet bedre, men ud af 3 gange, har 1 gang været knap middelmådigt og de 2 andre direkte ulækkert.
Bagels Burger Dagens ret Falafel Fisk Hummus Is Kyllingesalat Lam mortensaften Oksekød Pasta Salat Sandwiches Smørrebrød Steaks Stjerneskud Vidner schnitzel
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review