#}
Sluurpy > Restauranter i Esbjerg > Eat & Play

Eat & Play - Esbjerg - Fotoalbum

Vi er i forbindelse med vores sommerferie kommet her flere gange gennem de sidste fem år. Stor var vores skuffelse denne gang, da legelandet pludselig kun er halv størrelse, man ikke må nyde sin medbragte madpakke og drikkelse, flippermaskinerne og hoppepuden samt den indendørs boldbane er væk. Det
Har været her 3-4 gange over de sidste mange år og synes at lejeland delen er faldet lidt af. De har renoveret restauranten og er et fint sted at spise, men aktiviteterne for ungerne er gået i stykker hist og pist og er lidt kedeligt. Fint sted hvis ungerne skal leje i et par timer.
Gennemgående useriøst legeland. Minigolfbanen er flere steder så glat, at den udgør en reel faldrisiko for børn og voksne, der opholder sig på den. Legeredskaberne fremstår generelt i særdeles brugt stand. Adskillige arkadespillemaskiner har defekte skærme, som bevirker, at spillene ikke kan spille.
Vi holdt børnefødselsdag og flink personale men der mangler noget. Fx skal man selv spørge efter mere mad og saft. Ingen siger man bare skal komme så man føler ikke at stedet er der for at servicere. Legeområdet er heller ikke toppen af popper, både småt og gammelt.
Udvalget på mad halter meget. Deres arcademaskiner er slidte og som regel i uorden. Deres legeland er ikke særlig stor og burde være i en meget bedre stand end tilfældet. Deres minigolfbane og bordtennis var i orden. Deres kravleborg for børnene er god og velholdt. En meget blandet oplevelse . P.g.a
Har tidligere benyttet legelandet meget med vores 3 børn og haft årskort, men da vi vendte tilbage til et sted hvor madkurven skulle blive i bilen og der ikke var mange tilbage af de maskiner og andet vi tidligere underholdt os med blev vi skuffede.
Perfekt sted for børnene til at brænde lidt energi af. De voksne kan til gengæld få sig lidt at spise eller drikke imens. Hygge for alle parter.
Rigtig god mad rigtigt hyggelig atmosfære. Eneste minus at mange af spille maskinerne virker ikke helt optimalt.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures