Sluurpy > Restauranter i Esbjerg > Panorama Pizza & Grill I/s

Anmeldelser Panorama Pizza & Grill I/s - Esbjerg

Robert Worsøe
God mad og hende der har den grillbar har haft den i 20 år så hun ved hvad hun laver
Joan Christensen
2 Armikaner burger og 1 kyllingnugges med pomfritter ud af huset, det kan de være gladefor at det var. Burgeren var sej bøffen tørstikt meget lidt salat, kartoffelbådene havde fået 3 min for meget i frituren. Kyllingnugges havde fået så meget i frituren at de næsten ikke kunne bides over. Pomfritter var meget sprøde og mørke. Så der henter vi aldrig mad mere og vil heller ikke spise der.
Bjarke “SJ”
Mit første hånds indtryk var nej, ude fra ligner det noget, "man ikke siger i offentlig heden" Men blev henvis af en kammerat, så jeg tænkte "jah hvorfor ikke" ( jeg var sulten). Da jeg først gik ind af dørene fik jeg et chok, det sov flot ud stor mulighed for at sidde med og større arrangementer god og venligt personale standardpriser for en pizzaria. maden var god. Servicen i top. Jeg blev glad kunde, jeg fik en indbagt pizza.
Lasse Munk
Forfærdelig oplevelse. De skriver at de åbnede 11:00, men da jeg kom klokken 11:10, kommer han kørende udenfor og dytter efter mig, da jeg står og banker på. Herefter går han ind og vinker mig væk fra pizzeriaet. Meget afvisende og ubehagelig oplevelse.
Torben Augustenborg
Rejecocktail uden asparges, dressing, flute og smør, så det var bare en kedelig salat tilmed uden dressing. Pizza nr. 29 kun nogenlunde ok, men desværre med de sædvanlige kedelige kødboller.
Jens Lunde
Var der for første gang i dag, kommer ikke igen. Pizzaerne har en bismag af sæbe, hvis det overhovedet kan overdøve chilien. Derudover er der så meget olie i pizzabakken at det er sevet igennem bakken...
Abdul Hassan
Jeg bestilte på et tidspunkt en pizza med paprika, øksekød og dressing, men der udbringeren kom ud (forresten 20min forsinket), så finder jeg ud af, at de har puttet peperoni i min pizza og jeg er muslim🤬
Nicolaj Tagesen
Det er Esbjergs bedste pizzaria. Betjeningen er altid Venlig og god. Man føler sig altid velkommen og godt tilpas. Efter ombygningen er restuarenten blevet virkelig flot.
Bagels Burger Dagens ret Falafel Fisk Hummus Is Kyllingesalat Lam mortensaften Oksekød Pasta Salat Sandwiches Smørrebrød Steaks Stjerneskud Vidner schnitzel
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review