Sluurpy > Restauranter i Esbjerg > Chopsticks House

Anmeldelser Chopsticks House - Esbjerg

Trine Rosenville
Dybt skuffende og lever ikke op til prisen! Har været der før, hvor det var rigtig godt, men denne gang var det penge spildt. Vi talte op til 1,5 minut uden en eneste ting kørte forbi på båndet, sushien var trist og kedelig, og den samme tomme tallerken fik lov at kører rundt 9 gange, og var der stadig da vi gik. Desserten bestod af smeltet softice og som tilbehør var der to sørgelige rester drys, og en bøtte med småkager. Badeværelserne var møg beskidte, og stedet virkede generelt ikke som om rengøringen blev prioriteret særlig højt. Utilgiveligt at bede folk betale så meget for sådan en sølle oplevelse.
Bonnie Bruun
Værste sushi-restaurant jeg nogensinde har været på. Kedeligt og uinspirerende sushi af meget meget ringe udvalg og kvalitet. Båndet kørte for det meste af tiden rundt uden mad på, og når der endelig kom mad, var det de samme 4 forskellige sushi-ruller, hvoraf meget af det ikke fremstod frisklavet. Noget af det ligefrem uspiseligt. 80% af rullerne indeholdt 90% ice-berg salat og ris. Udover dette stegt fisk, hvilket er tegn på, at det ikke er frisk fisk. Samtidig dårlig service uden afrydning af bordene, hvorfor folk satte beskidte tallerkner og tomme skåle rundt på tomme borde. Uhygiejnisk og uappetitligt . Jeg kan på ingen måde anbefale dette sted, såfremt man ønsker sushi.
Daiane Kristensen
Først bestiller vi i god tro om at chopstick blot havde en dårlig dag første gang vi bestilte. nu anden gang bestiller vi for 700kr sushi. Vores ordre mangler så en del af det bestilte. Så ringer vi ind og siger vi mangler. Tjeneren forstår ikke det store desværre. Men vi kører så der ned for at hente det sidste og de lover også at vi får ekstra med. Vi får ikke noget ekstra og får lov at vente 1 halv time på det resterende sushi. Det simpelthen dårligt service. Efter ventetiden, så får vi det vi resterende sushi, men det ligner pis, rent ud sagt. Den grimmeste sushi i mit liv. Jeg bestiller og kommer aldrig igen. Det simpelthen for dårligt, at man kan få så dårlig en service. I skal til at oppe jer for ellers mister i kunder. Det en ommer det der
Ulrik Terp
Lækker sushi og pænt moderne spisested. Ung atmosfære og ikke så kliché som andre sushi restauranter. Godt tænkt. Sushien smager godt og har nuancer.
Thomas Kirk
Meget skuffende. Det var ellers engang et godt spisested, men de sidste tre gang vi har været der har vi været vidende til en kedelig halv tom buffet. Det var så sidste gang.
Christian Matthiesen
Vigtig med renlighed selv ved middellav pris. Bordene er slet ikke ordentlig tørret af efter tidligere gæster. Maden er acceptabel og tilpasset pris. Opbevaring af tallerkner op ad et rullegardin til sushi er ikke godkendt.
Fie Esman
Maden var ikke særlig varm, tomt i mange af skålene. Meget af maden er uden særlig smag.
Andy Wallow mace Langhoff
Chopstiks Esbjerg: før i tiden var det noget rigtig god og lækker mad, men nu synes jeg desværre at kvaliteten er faldet. Da vi kommer bliver vi sat ved et bord hvor running sushi ikke er tændt, så det skal vi sidde og vente på. Da der så kommer noget sushi, er der kun meget få slags samt de er ikke så pænt rullet som man måske kunne forvente. De samme tallerkener bliver ved med at køre rundt på båndet, der kommer ikke rigtigt nyt. Vi vælger så at gå i buffeten den er næsten tom. Så vi vælger selv noget mad der skal steges, min kæreste får ikke den sovs som hun gerne vil have på, selvom hun flere gange havde sagt det, og kokken havde gentaget. Samt isen ikke var frossen nok. Det virker også forkert at der er et åbent rygerum. Det er fair at folk gerne vil ryge mens de er ude og spise, dog synes jeg at det skulle være et lukket rum, så de andre gæster ikke bliver generet af det. Samt reglen om mundbind, det er ikke lavet ved lovkrav det er op til de enkle restauranter. Men hvis man så har bestemt at det skal være sådan, så husk at sætte skilte op, så der ikke er nogle tvivl blandt gæsterne
Bagels Burger Dagens ret Falafel Fisk Hummus Is Kyllingesalat Lam mortensaften Oksekød Pasta Salat Sandwiches Smørrebrød Steaks Stjerneskud Vidner schnitzel
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review