Sluurpy > Restauranter i Esbjerg > Posthuset

Anmeldelser Posthuset - Esbjerg

Carsten Hansen
Der var engang man fik byens bedste burgers her, sidst fik de 5stjerner -nu er det bare en kedelig og neutral burger der smager af meget lidt. Det eneste der trækker burgeren op, er de syltede rødløg og atmosfæren i restauranten. Aiolien var også smagsløs. Dette er ikke hvad men forventer af en burger til 169kr
Tommy Schou
God dessert. Den hev den samlede bedømmelse af en 3 retters menu fra en stjerne op på to. Striploin bøffen var ikke mør og blev serveret rare. Den var bestilt medium. De stegte så den samme bøf noget mere, men dog så lidt, at den stadig var rare. Alt i alt en skuffende oplevelse!
Pernille Astrup Svenningsen
Maden var som udgangspunkt god. Og servicen startede godt, men det var så også det. Mørbrad der skal steges medium rear og komme ind gennemstegt er aldrig et hit. 1 time skulle der så gå inden vi selv måtte bede om de desserter vi havde bestilt allerede fra starten, og det samtidig med at min 4 borde kom efter os og var færdige med alle tre retter inden det på eget initiativ blev vores tur. Skuffende service til prisen. Vil nødigt komme der igen en dag hvor der er fuldt hus.
Kent Madsen
Var der til min fars 60 årig fødselsdag. Sammen med min familie omkring 6 samlet. Fik 3 retter som smagte fantastisk og Heraf havde de 2 typer af øl. Det ene var Carlsberg og den anden en som er mørk. Miljøet var stille og rolig.
Heidi Arildsen
Brunch skærtorsdag.. Utrolig dårlig betjening, flabet servitrice.. På trods af aftale omkring menu på mail, fik vi ikke hvad der var aftalt👎 Efterfølgende kaldt tabere af servitricen.. Absolut ikke at anbefale!!!
Pernille Kragelund
Bestilte en god laksesalat og efterfølgende en mindre let dessert. Lettere retter til standardpriser og retter i den lidt dyrere ende. Men alt i alt en god oplevelse og meget venlig diskret betjening.
Mia Wilcken
Venlig og hurtig betjening Lækker mad til rimelige penge Kan absolut anbefale, at du spiser frokost på Posthuset i Esbjerg 😊
Hanne Osbæck
Hyggelig oplevelse. God service fra godt personale. Stemning.
Bagels Burger Dagens ret Falafel Fisk Hummus Is Kyllingesalat Lam mortensaften Oksekød Pasta Salat Sandwiches Smørrebrød Steaks Stjerneskud Vidner schnitzel
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review