Sluurpy > Restauranter i Esbjerg > Restaurant Kunstpavillonen

Anmeldelser Restaurant Kunstpavillonen - Esbjerg

Niels Egebjerg
Virkeligt rart sted, hvor der er en rolig stemning og den bedste udsigt over Esbjerg havn. Dejlig alsidig og gennemført menu med en skøn smagsoplevelse. God vin og behagelige tjenere. Lyset i restauranten kan der arbejdes med så man optimerer aften udsigten.
Simone Jacobsen
Vi holdte vores bryllup på Kunstpavillonen i 2014. Maden var eminent, men serveringen var en mindre katastrofe. Vi havde på forhånd givet en udførlig bordplan med indtegning af diabetikere og vegetarer. Alligevel blev der byttet rundt på maden, og desserten til diabetikeren kom først, da isen på de andre desserter var ved at være smeltet. De meget unge servitricer var forvirrede og kunne ikke finde ud af hvor maden manglede, da rækkefølgen virkede lidt tilfældig. Selvom vi havde betalt for drikkevarer ad libitum, manglede flere af vores gæster vin til middagen, og alle drikkevarer blev stillet væk en lille time inden vi havde aftalt at arrangementet skulle stoppe. Vi har naturligvis kontaktet Kunstpavillonen med vores kritikpunkter, og de kunne godt genkende noget af det og ville tage det op til evaluering. En anden gang ville jeg vælge at holde fest et andet sted eller at få maden som take-out. Det er virkelig en skam, for maden på Kunsten er fantastisk.
Familien Vogel Grønbæk
Fint arrangement, omgivelser og mad. Dog var personalets præstation mangelfuld.
Nikolaj Rostgaard
Nydelig udsigt over havnen
Michael Broni
Nej tak
Inge Aagaard
Lækker mad 🙂
Donny Colin
Mad i topkvalitet.
Kenneth Kleinert
god mad god udsigt
Bagels Burger Dagens ret Falafel Fisk Hummus Is Kyllingesalat Lam mortensaften Oksekød Pasta Salat Sandwiches Smørrebrød Steaks Stjerneskud Vidner schnitzel
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review