#}
Sluurpy > Restauranter i Esbjerg > Bones Restaurant (esbjerg)

Bones Restaurant (esbjerg) - Esbjerg - Fotoalbum

Alt god mad og venlig betjening. Især softice er et hit. Restauranten har fået en update og nu er akustikken bare i top. Vi kommer bestemt igen.
Lækker mad og super serviceminded personale, virkelig opmærksomme. Tilfældigvis var der fri is- og salatbar, hvilket jo også var godt.
Meget ventetid på en tirsdag aften. Der stod ingen til at tage imod en, hvilket også betød at gæsten efter mig selv fandt et bord. Maden blev hurtig kold, pomfritter havde fået til den mørke side. Jeg fik ikke at vide at der var gratis salat bar, det fandt jeg først ud af bagefter. Jeg måtte spørge
Bones er bare gode de er en af de få resturanter som rent faktisk også har plads til en kunde som er blevet mave opereret så de ikke kan spise mere end et barn derfor får de også alle 5 stjerner da det er en stor mangel vare i esbjergs resturant miljø hvor de fleste bare ikke har en løsning
Maden var som altid god. Servicen var lidt mangelfuld. Vi blev ikke spurgt til maden eller spurgt om vi ville have mere. Vi fik ikke taget vores tallerkener, før vi selv spurgte om det og der var børnene allerede gået igang men isen.
Vi havde købt mad til 7 personer og havde valgt take-away hos dem og kommer hjem efter have kørt 30 kilometer og finder ud af der mangler 2 sovse til menuen. Ringer og brokker os og ender med at få en helt ny menu plus dessert
Gode møre spareribs og salatbaren havde også flere gode smagskombinationer. De bagte kartofler var dog næsten uspiselige. De var så udtørret, som hvis de var lavet fra flere dage forinden og genopvarmet i en mikroovn.
Dejligt roligt sted, mega god underholdning for børnene og sjovt, at personalet var klædt ud. Maden var god og lækker. Det eneste minus var pris på sodavand, det synes vi var lige i den høje ende.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures