Sluurpy > Restauranter i Endelave > Endelave Havne Cafe

Anmeldelser Endelave Havne Cafe - Endelave

MBG 1
Nok den dårligste service jeg nogensinde har fået i mit. De er så sure hele tiden og de stresser en helt vildt når man prøver og bestille. Deres ventetid på maden er også helt sindsygt lang tid. Bare hold jer væk fra det her sted!
Kaj Jensen
Vi sad på taressen og fik et dejlig kold glas øl med udsigt ud over vandet. Men det blæste lidt kølig vind
Anne Helms
Ufattelig dårlig service. Hold jer væk herfra. Vi kom 20 mennesker, hvilket vi havde advaret om 2 MÅNEDER i forvejen - og VI blev bebrejdet, at der ikke var råvarer nok til vores mad, og at vi var så mange, der skulle have mad. Flere af os måtte vente i omkring en time eller mere på maden, og på det tidspunkt vidste vi ikke, om vi kunne nå at få mad inden færgen gik. Apropos det, så blev de sure, da de sidste bad om at få maden to go.... jeg har ingen ord. Én fik rå pomfritter og en anden ordre, end det hun havde bestilt, okay det sidste kan ske, men det brokkede de sig dælme også over at skulle gøre noget ved. Magen til himmelråbende inkompetence skal man virkelig lede længe efter. De får én stjerne, fordi man ikke kan give nul, og fordi det faktisk kun drejede sig om én medarbejder der ødelagde ALT, de andre var flinke og opførte sig normalt... og blev også råbt ad af af føromtalte medarbejder. Må stedet gå nedenom og hjem snart, så længe hun er ansat.
Helene Jakobsen
Desværre en rigtig dårlig oplevelse. Jeg har aldrig oplevet så ubehøvlet en betjening - utrolig flabet personale. Jeg fik serveret utilberedt mad. Der var ingen forståelse at finde hos personalet eller ejer. Tværtimod blev jeg råbt af. De ville hellere diskutere og vrisse end være løsningsorienteret, og servere tilberedt/spiselig mad. Desværre fik flere tilstedeværende kunder samme tur/behandling. Jeg er fuldstændig chokeret over deres mangel på moral, pinlig håndtering af situationen samt lave madstandard. Vil bestemt aldrig anbefale dette sted, så har Endelave andre gode alternativer at byde på.
Maybritt Geest
Den dårligste service jeg nogensinde har oplevet. Surt og uforskammet personale. 0 stjerner herfra fra... Kommer der aldrig nogensinde igen.
Øst3rzZ
Den gammeldags is er med iskrystaller og meget små kugler, og isen smager gammel. Der er en spiseske guf og surt personale.
Mark Baumann
Super venlig service og en af de bedste hotdogs som jeg nogensinde har spist. Kan varmt anbefales.
Sigrid Janner
de råber af børn, stresser og er mega uhøflige forfærdelig sted….
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review