#}
Sluurpy > Restauranter i Endelave > Endelave Havne Cafe

Endelave Havne Cafe - Endelave - Fotoalbum

Nok den dårligste service jeg nogensinde har fået i mit. De er så sure hele tiden og de stresser en helt vildt når man prøver og bestille. Deres ventetid på maden er også helt sindsygt lang tid. Bare hold jer væk fra det her sted!
Vi sad på taressen og fik et dejlig kold glas øl med udsigt ud over vandet. Men det blæste lidt kølig vind
Ufattelig dårlig service. Hold jer væk herfra. Vi kom 20 mennesker, hvilket vi havde advaret om 2 MÅNEDER i forvejen - og VI blev bebrejdet, at der ikke var råvarer nok til vores mad, og at vi var så mange, der skulle have mad. Flere af os måtte vente i omkring en time eller mere på maden, og på det
Desværre en rigtig dårlig oplevelse. Jeg har aldrig oplevet så ubehøvlet en betjening - utrolig flabet personale. Jeg fik serveret utilberedt mad. Der var ingen forståelse at finde hos personalet eller ejer. Tværtimod blev jeg råbt af. De ville hellere diskutere og vrisse end være løsningsorienteret
Den dårligste service jeg nogensinde har oplevet. Surt og uforskammet personale. 0 stjerner herfra fra... Kommer der aldrig nogensinde igen.
Den gammeldags is er med iskrystaller og meget små kugler, og isen smager gammel. Der er en spiseske guf og surt personale.
Super venlig service og en af de bedste hotdogs som jeg nogensinde har spist. Kan varmt anbefales.
de råber af børn, stresser og er mega uhøflige forfærdelig sted….
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures