Sluurpy > Restauranter i Egå > The Burger Concept

Anmeldelser The Burger Concept - Egå

Camilla
Vi tog take away fra the Burger Concept. Det er virkelig lækre burgere med flammegrillede bøf, og det kan man godt smage. Det hele var rigtigt lækkert, også bollen var god. Har du ikke prøvet deres burgere, så synes jeg helt klart du skal prøve. En smagfuld oplevelse. Og er du vild med masser af kød i din burger, så kan du få to bøf i 👍🏻 vi kommer gerne igen.
Hanne Nielsen
Fin insta-venlig burger, som dog var fyldt med koldt indhold. Forventningen var en varm frisk burger, men for stor produktion af bøffer på én gang og efterfølgende opbevaring heraf i en kasse på bordet gør de tynde bøffer hurtigt kolde. Forsøget med at lune burgerbøffen med en gasbrænder var forgæves. Jeg kommer ikke igen.
Mohammad Aziz
I dag prøver vi Egå bedste burger bar Super pris ***** Søde medarbejdere ***** Burger *** Concept *** Fritter *** Drikkevarer ** Chilli Cheesetops *** Hyggelig atmosfære og super service kan godt anbefales. #Egå #Aarhus #burger #iloveburger #fastfood #danmarkbedstespisested #midtby
Kim Petersen
Glædede mig til at få deres burger med frites til, men ALDRIG nogen sinde er jeg blevet mere skuffet, selv mac-D laver bedre mad og deres burgere og frites er også varme. Kommer ikk derind igen, for det er at smide pengene ud a vinduet. Og vi havde bestilt 2 forskellige burgere, den ene med spejlæg, men der var intet skrevet på kassen og vi skulle stort set pille burgerne fra hinanden for at finde spejlægget. Og ydermere så var det 10,- i forskel på de 2 burgere, men der var overhovedet ingen forskel på dem. Så jeg vil IKKE anbefale burger concept.
Daniel Hauge
Vanvittig dårlig service! Havde bestilt noget ganske simpelt - 2 burgere med tilbehør. Spørger hvornår det er færdigt, der bliver svaret 30 minutter da de havde travlt. Helt okay, jeg tager hjem da jeg bor lige om hjørnet. Da der er gået 35 minutter går jeg derned hvor de fortæller mig de har glemt at lave det!!! 30 minutter får jeg så at vente igen. Kommer tilbage igen igen, får min mad for kun at komme hjem og konstatere jeg ikke har fået hvad jeg betalte for og maden var kold. Sætter ALDRIG mine ben der igen og opfordre andre til heller ikke at gøre det!
Peter Viborg
Uha....hvor er deres Burger SUPER gode...De bedste....Glem alt om fedtfattig og nyd det fantastiske kød, pomfritter og tilbehør som har stor og unik smag. Er ikke så stor Burger eller pizzaelsker. Undtagelsen er selvfølgelig....Pizza spises i Italien som en rigtig "mama" ville lave den og Burger den spises hos The Burger Concept i Egå. Danmark 😋😉
Oliver Hallberg
Altid en fornøjelse at få mad hos The Bruger Concept i Egå! maden er lækker og gennemtænkt. Jeg er stor fan af, at i levere igennem hungry og just eat, hvilket gør det nemt på en gråvejrsdag at få en ordentlig bruger i byen. Må dog indrømme, at prisen er i den høje ende selvom masdden bestemt også er i den høje ende af Take Away skalaen.
Nanna Jo Nilsson
Vi bestilte mad hjemmefra en onsdag aften ved 17- tiden, men da vi ankom 5 min efter den oplyste tid, var de fortsat ikke begyndt med at lave vores mad. Det tog dem yderligere 15 min at lave maden. Da vi kom hjem, opdagede vi, at vi havde fået en forkert burger, den ene boller var fuldstændig brændt og børneburgerens bøf var så rød, at det var lige før, at en god dyrlæge ville kunne genoplive den. Det gør vi nok ikke igen.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review