#}
Sluurpy > Restauranter i Ebeltoft > Restaurant Rådhus Kroen

Restaurant Rådhus Kroen - Ebeltoft - Fotoalbum

375 kr for frokost til to, inkl øl, 130 kr for et halvt stykke rugbrød. Bestod af en fiskefilet med en slat rejer, et halvt stykke rugbrød og en asparges og lidt remoulade... Det eneste de havde på menuen. Vi kommer ikke igen.
Sjove tjenere.. friske bemærkninger.. Lækre fiskefileter til billige penge.. Du kommer i godt humør 👍😀
Kom forbi dette gamle skæve charmerende hus midt i gågaden i Ebeltoft og kunne ikke lade være med at stoppe op og nyde bygningen og gårdhaven. Restauranten var lukket så jeg har ikke noget indtryk af maden eller betjeningen at videregive.
Vi fik noget at drikke her en varm sommer dag. Øllene var gode kolde og se kom hurtigt. Dette sted har fået super dårlige anmeldelser på mad så det skal man nok ikke spise her.
En lille hyggelig stue med hyggenips overalt. Kun tre frokostretter, men absolut et godt sted hvis atmosfære er vigtig.
Sad i baggården og bestilte drikkelse til 8 personer, vi blev glemt,og da de endelig blev opmærksomme på løb de tør for fadøl. Der skulle skiftes Anker, men at de så vælger at servere 3 andre borde som kom efter os med øl, er under alt kritik. Personalet er ikke gearet til servering (for gamle) kan
Det er korrekt at det ser hyggeligt ud. Vi sad i gården. Og vi har smagt maden. Det var ok cafeteria-mad, men bestemt ikke hjemmelavet kromad. Flere af os bestilte hjemmelavet pandestegte frikadelle og kold kartoffelsalat. Frikadellerne var ikke hjemmelavede, kun pandestegte og kartoffelsalaten var
Dårlig betjening. Servitrice virkede sur og vil dårlig nok betjene os. Hun virkede som en der er tvunget ud i et arbejde hun ikke kan li' og ikke kan overskue. Maden er dårlig cafeteriemad. Og oversaltet.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures