Sluurpy > Restauranter i Ebeltoft > Burgerinc

Anmeldelser Burgerinc - Ebeltoft

Rikke Hylleberg Larsen
Meget dårlig service.. startede ud med og sige min bestilling (op til flere gange) og derefter min kærestes - vi fik og vide det ville tage tid for han stod åbenbart alene men okay.. så efter 25 min ventetid kommer han kun med min kæreste tini-tiny burger og min havde vi slet ikke bestilt sagde han men han kunne da lige bikse den sammen på 5 min?? I forhold til priserne,- størrelse og kvalitet så er det alt for dyrt og virkelig skuffende og vi vil ikke komme der igen eller anbefale det til andre
H Emborg
Ærgerligt at jeg ikke fik læst anmeldelserne inden jeg var på Jack Burger. Men allerførst, burgerne smagte udmærket, men det var alt for dyrt, og de var bittesmå. Menukortet er svært at forstå og priserne fremgår ikke helt klart. Første bestilling gik i galt da kokken opdager, efter 15 min. at de ikke har det vi bestilte, selv om der var sat et stort skilt ud på gaden, med netop denne type burger. Pris næsten 300 kr. For to små burgere pomfritter og to 0,25 l sodavand. Tag på jernbanegrillen i stedet, god mad til den halve pris.
Martin Madsen
Helt OK, dog ikke noget særligt. De kalder sig “eco friendly”. Men der bruges et hav af papir og plast til serveringen. Lidt dyr, men hvad forventer man på Hovedgaden i Ebeltoft? Der var lidt rod i bestillingen, men det gik. Personalet virkede til at have meget travlt, selvom restauranten langt fra var fyldt. Prøv Mayo med ramsløg!
Tommy Jespersen
En god bøf, men for lidt salat i, for meget dressing, prisen er alt for høj i forhold til hvad man får. Toiletterne er vist også en joke. Plus der var to der fik en forkert burger, vi var ellers kun 4 stk på spisestedet, vi droppede at komme i kontakt med hende der var på arbejde, hun var optaget af veninde snak og havde travlt med hendes mobil udenfor, her kommer vi ikke igen.
Per Markussen
Mindste toilet jeg nogensinde har set. Ok burger, men for dyr i forhold til kvalitet. Dårlig betjening. Oser af at kunderne kommer af sig selv om sommeren. I tomgangs perioden uden for sommerferien, skulle der være plads til gejst og renlighed.
Camilla Devorgille Jensen
Oplevelsen samt betjeningen er super dårlig. Prisen er alt for dyr i forhold til mængden af mad man får. Stedet kan ikke anbefales!!!!! 0,25 L sodavand som er lillebitte koster 45kr!!! Nachos koster 50kr men man får en bakke med ikke engang 20 nachos i, da jeg fik dem serveret hvis man kan kalde det det, smed tjerneren dem foran mig uden at sige noget. Burgeren man får kan spises i 4 bider og den koster 85kr!!!! Så hvis i vil have et godt sted at spise i Ebeltoft skal i ihvertfald ikke vælge jack burgers. De fortjener ikke engang 1 stjerne!!!
Philip Engbjerg Christensen
For mange penge i forhold til såden en lille burger. Men hyggeliget inden i.
Steffen Greve
Ikke pengene værd. Lille burger med kedelig bolle og pommes frites, hvor der var kolde frites imellem. Gjorde opmærksom på problemet, og fik så en halv bakke frites som var varme, men gennemvædet af fritureolie.
Brunch Burger Fish & Chips Fish and chips Fisk Grill kylling Hummer Is Ostekage Pasta Salat Sandwich Sandwiches Stegt flæsk Tapas
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review