Sluurpy
Reset

Der er 27 restauranter

Restauranter i Dragør

Der er 27 restauranter
Ranking
Bestil A-Z
tæt på dig
Filtre
Restaurant Beghuset
91/100 (3706 ratings)
Restauranter
International
Skandinavisk
Dansk
Europæisk
Aftensmad
Spise på stedet
International
Dansk
Skandinavisk
Europæisk
Accepterer MasterCard
Siddepladser
Serverer alkohol
Reservationer
Accepterer Visa
Barnestole til rådighed
Accepterer American Express
Fuld bar
Betjening ved bordene
Gratis wi-fi
Aftensmad
Eksklusive restauranter
"Fantastisk dejlig aften med et meget flot og bredt menu kort og hold nu op hvor deres østers var lækre. Kammusling, sommerbuk og alt var bare så..."
Dorthe Kristiansen
"Beghuset er en af Dragørs sande Perler!!!������ maden er altid kælet for og lavet fra bunden med de ypperligeste råvare og kreeret med..."
Søs Ludvigsen
"En perfekt blanding af god mad, god sortiment og perfekt ambiente. Betjening var professionel og personlig og venlig. En perfekt blanding der også..."
Gerald Muster
"Fantastisk god atmosfære og dejlig 4-retters menu, der var fint sammensat med masser af små overraskelser undervejs. Perfekt aften. Vi kommer..."
Mikael Kristensen
"Jeg elsker den her restaurant. Når man sidder og ser alle gæsterne komme ind på skift og får en krammer af personalet. Giver det en helt speciel..."
Lasse R. Birk
"Beghuset har så meget sjæl og hygge. Fantastisk betjening og maden er helt i top. Kan varmt anbefale et..."
Inge Simonsen
"Super hyggelig gårdhave, fantastisk mad ikke sidste gang vi spiser her. Betjeningen er også i..."
Ea Saxtorff Fauerskov
"Restauranten oser af hygge. Personalet servicerer i verdensklasse, og maden ..! Er bare så lækker. 5 stjerner! Intet..."
Sussie Rimmen Ziegler
"Tak for VIRKELIG god mad og super service forleden. Det hele spillede. Fantastisk at have så godt et spisested i vores bette..."
Mikkel Jørnvil Nielsen
"Igen en suveræn aften, lækker tapas og super hyggelig julekoncert med Søs Fenger . Atmosfæren i Beghuset er uforlignelig..."
Jannie Rahbek
"Professionalisme og personlighed går hånd i hånd . Maden er superb og betjeningen i særklasse. En attraktion for Dragør..."
Pernille Lundqvist
"Absolut fremragende mad, vin og ikke mindst god betjening ..... Det er Dragør's bedste madsted .... Kan varmt anbefale det..."
Martin Steffen
"Fantastiskt god service och bemötande. Utsökt god..."
Lennart Haglund
"Fantastisk autentisk sted, med dejlig mad, godt værtskab, god betjening, klassisk mad med et realistisk up o date twist anno 2017 kan kun..."
Jesper-Emil Huxiie Poulsen
"Otroligt trevligt bemött fast vi var lite tidiga. Maten smakade lika gott som dem var presenterad och upplagd på tallriken. Vi kommer med all..."
Mats Påhlsson