#}
Sluurpy > Restauranter i Danmark > Boderne1

Boderne1 - Danmark - Fotoalbum

Virkelig hyggeligt sted. Fine værelser og god service
Stort udvalg af tøj, om priserne står mål med kvalitet eller omvendt er svært at vurdere.
Lige tilpas til vores tur
Hyggeligt sted med en fantastisk beliggenhed, vi fik begge burgere de smagte rigtig godt, dog blev vi enige om at bøfferne havde fået lidt for meget. Det eneste minus jeg stødte på var da jeg skulle deres toilet med puslebord, der var 3 af de 4 pærer sprunget. Det sker jo ikke over en nat, så det er
God og lækker mad, lidt mange tordenfluer den dag vi var der, så vi måtte flygte indenfor. Rigtig sød betjening👍. Masser af Anders And blade til børn og barnlige sjæle. Lækker sandstrand lige ved siden af.
Elendig service. Sidder udenfor og venter på en tjener. Ingen kommer. Går indenfor og spørger om der kommer en tjener. Svaret er: “Vi kan da godt komme ud, hvis du vil”. Hold op en arrogant tilgang til kundebetjening, desværre kan man ikke give nul stjerner.
Mad med udsigt, lyder sloganet . Udsigt og mad er helt i top. En meget dedikeret køkkenchef, som virkelig har kælet for detaljerne, dertil øl fra det lokale small batch brewery. Kan virkelig anbefales.....
Var der til frokost og fik stjerneskud. Virkeligt lækkert og så var det også til en rigtig fin pris. Kommer helt sikkert igen næste gang vi er på øen. Kan kun anbefales.!
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures