Sluurpy > Restauranter i Christiansfeld > Café Hyggehjørnet

Anmeldelser Café Hyggehjørnet - Christiansfeld

Randi Jacobsen
Har for det meste haft gode oplevelser med maden ...men 2 gange har jeg fundet hår i min pizza .. en gang for længe siden på en familiepizza og så igår i min indbagte pizza ...det er ulækkert og giver ikke lyst til at bestille mad hos hyggehjørner igen
Kim Toft
Dejlig mad til en rimelig pris
Carsten Madsen
Altid god mad og god service, hvis man bestiller mad hjemmefra, har jeg aldrig været ude for, at der ville gå mere end 30 min. Før det er klar til afhentning, normalt er det ca. 20 min.
Lars Langholz Hansen
Dejligt sted at komme. God mad og rart personale
Palle Jakobsen
Udemærket pizza - Den smagte godt. Blev skyllet ned med en Cocio. Pænt og hyggeligt sted i Christiansfeld. Ligger centralt i byen. Der er en del siddepladser, så man kan sagtens spise der.
Linda Damm
Forkerte pizzaer endten i størrelse eller indhold. Altid forskellig service og utrolig elendig kundepleje.. Maden er god nok når man får det rigtige.
Charlotte Strand
Det er det bedste mad vi nogensinde har fået. Det kan alle Haderslevs pizzaria’er slet ikke leve op til, og det siger ikke så lidt. 👌😀👍
Bjarke
Altid mødt med smil og korrekt bestilling hver gang. Jeg bestiller altid pizza og de er rigtig lækre, altid. Jeg kan varmt anbefale Hyggehjørnet i Christiansfeld.
Brunch Mørbradgryde wienersnitzel
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review