Sluurpy > Restauranter i Charlottenlund > Joe & The Juice

Anmeldelser Joe & The Juice - Charlottenlund

Seraphine Selawry
Har været til mindst 5 forskellige joe and the juice cafeer rundt omkring i landet, og deres spicy tuna sandwhich har aldrig været skuffende! Helt klart, et af mine yndlings steder at spise frokost.
Christian Hellem
Sandwich og juice smager dejligt. Når man er gammel og kedelig egner det sig bedst til takeaway, da musikken er for høj - men det er helt ok når der nu er så mange dejlige steder at slå sig ned i det fri her i området. Venlig betjening. Altid et smil og et tak for besøget.
N H
Juicen og sandwichen var egentlig udmærket, men jeg har aldrig set så beskidt en Joe & The Juice. Seriøst sørg for at få fejet og vasket jeres gulv - med 3 medarbejdere uden travlhed burde det da være til at nå?
Susan Spork
Total kaos, sure og overhovedet ikke serviceminded personale! To gange kom en kunde ind, og havde fået en forkert sandwich! Ikke så meget som en undskyldning fik hun. Det skal virkelig strammes op, det skal bare være i orden , det er jo ikke billigt!! Jeg kommer IKKE igen!!
TeamRappits
Dårlig service og uhøflig betjening. Shaken var varm, sandwichen var kold. Kan anbefales at tage den i ordrup istedet.
Lotte Boas
Hyggeligt med borde udenfor. Ofte mange mennesker og travlt, men dygtig og hurtig betjening. Jeg kan anbefale deres loyalty cards, der giver en del rabat og fungerer godt med app
Susanne Andersen
Ok sted. Venlig betjening, men meget trangt mellem borde og disk og bordene står virkelig tæt.
Karsten Boye Nielsen
Gode smuthies. Glemte chili i sandwich. Lidt for "smart" betjening. Irriterende høj musik.
Burger Is Oksekød Ostekage Salat Stegt flæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review