Sluurpy > Restauranter i Charlottenlund > Emmerys

Anmeldelser Emmerys - Charlottenlund

Mette Duch
Vidunder cafe.... bedste øko brød og kager. Jeg er fan 😍😍
stig hartkopf
Bedste kaffesort i hovedstaden, økologisk Arabica. De ansatte efterkommer med et smil mine ønsker om varm, og skummet/cremet sødmælk til Cortadoen. Dejlig, rolig atmosfære.
Amanda Maltesen
Fantastisk oplevelse. Super godt service. Bliver altid mødt med et kæmpe smil på læben. Altid lækker mad og drikkelse. Dejligt, at der altid er rent. Alt i alt, super hyggelig cafe, med lækker mad og god service.
Karsten Boye Nielsen
Fik et dårligt brød. Måske tidligere frossent.
Henrik Thomsen
Hyggeligt sted. God stemning og fair priser.. Rengøring på toilettet var dog ikke noget at råbe hurra for.
Tove Krarup
Emmery's er både en bagerforretning og en hyggelig café for alle aldersklasser, jeg nød min café latte og en dejlig bolle med skinke, mens jeg ventede på den bil der skulle køre mig hjem efter et vellykket frisørbesøg!!
Ann-Kathrine Karoff
Fint lokalt sted noget under middel for kæden, som jo også leverer sublimt bagværk, hvor der normalt er kælet for alle detaljer og brød bagt i den særlige oven, som sikre den luftige konsistent under en tyk skal. I Charlottenlund kan man roligt komme forbi og få arbejde fra hånden eller bringe sin business partner og få clearet en dagsorden.
Merete Mørup
Glædede mig til ophold i cafeen, men fik serveret sej, kedelig müslibolle (m.smø/ost) og endnu mere kedelig stor, tør croissant, som burde have været kasseret eller smuldret på fuglenes foderbræt! En stjerne for god kaffe. Ældste medarbejder: Minus for uengageret og ligegyldig betjening.
Burger Is Oksekød Ostekage Salat Stegt flæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review