Sluurpy > Restauranter i Charlottenlund > Café A

Anmeldelser Café A - Charlottenlund

Celine Nalbant
To venner og jeg ventede i en halv time, da vi så blev for sultne gik vi op og sagde, at vi var klar til bestilling. Jeg bestilte én café a burger, bøffen smagte af brændt olie hvilket var super lækkert😬 Da jeg så skulle række ud efter en pomfrit var der et hår der sagde hej til mig. Det var fysisk umuligt, at det var mit. Ps sidder inde i café a og skriver det det kunne ikke vente. Ville ikke anbefale café a på nogen måde.
Flemming Nielsen
Alt for dyrt, det er jo ikke midt på strøget. Der var ikke gjort rent, gamle servietter og sugerør lå under bordet.
Jakob Rolf
Det er et skodsted der byder på dårlig service og dårlig mad. Bestilte nachos derinde, osten kommer fuldstændig udsmeltet og kyllingen er brændt. Så Beder jeg om at få smeltet osten en smule mere hvorefter de kommer med en os der er nærmest flydende konstituents. Jeg skal aldrig tilbage og opfordrer heller ikke andre til at besøge denne såkaldte cafe
Javed Azizi
Dårlig og fantasiløse mad.. får jer en ny kok.. Tjenerne var ret gode.
Theodor Juel Wiig
(DK) Rigtig god restaurant maden smagte rigtig godt fik cafe a bruger og en Jordbør softice. :) Har været der en masse gange som barn så har næsten altid godt kunne lide restauranten/cafe. (EN) Really good restaurant the food tasted great i got cafe a burger and a strawberry softice. :) Have been there as a kid a lot of times as a kid so have almost always loved the restaurant/cafe.
Kirsten Maretti Gregersen
Ret tør og kedelig wienerschnitzel, samt stjerneskud. Men sød tjener
Anahita Rad
Min kæreste og jeg var der for at spise. Vi havde alridg fået en god service som i dag af Ida. Hun siger pænt velkommen og hvis man har et ønske om maden eller spørgsmål svarer hun pænt og man føler sig velkommen. Hendes være måde over for kunder er virkelig godt og pænt. Hende vil vi rose i hverfaldt. Hun plejer også at arbejde i Hvidovre café A. 5 stjerne til butikken pga. Hende.
Peter le Fevre
Absolut ingen service på dette sted. Efter et kvarters ventetid på -ikke- at blive betjent i den halvtomme restaurant gik jeg igen. Jeg blev placeret i et hjørne op af toilettet af den unge tjener, som derefter satte sig i den modsatte side af restauranten for at hygge sig med venner isf at betjene kunderne. Kommer aldrig igen.
Burger Is Oksekød Ostekage Salat Stegt flæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review