#}
Sluurpy > Restauranter i Charlottenlund > Trattoria Italiana

Trattoria Italiana - Charlottenlund - Fotoalbum

Elegant autentisk italiensk. Blev lidt forelsket.
Spiser fornuftigt i går fredag, og bestiller derfor specifikt bord til lørdag. Ankommer og bordet og det meste af restauranten er optaget. Tjeneren (ikke den samme som fredag) er fuldkommen ligeglad med bordbestillingen og gider dårlig høre på os, eller tjekke kalenderen. Totalt arrogant og uforskam
Jeg købte Danmarks kedeligste sandwich der til 55 kr! Tørt brød med køleskabskold salami og mozzarella i. Den var ikke varmet. Jeg kunne have lavet noget bedre med varer fra Netto til en brøkdel af den pris. Øv! Tag jer sammen! Har i nogensinde hørt om panini???
Dejlig spisested, maden er til gode prise, venlig betjening og i disse dage hvor vejret er varmt kan man sidde udenfor og hygge sig med familie eller venner. Kan helt klart anbefales
Folkeligt, let tilgængeligt, udsøgt kalvekød, dejlige oste og værdifuldt værtsskab. Velsmagende Primitivo solgt på opfordring fra værten. Tak for en ærlig omgang mad og drikke. Value for money på en mandag aften.
Rigtig god mad og betjening
Solen skinnede og vores datter ville have spaghetti med kødsovs og vi voksne ville forkæles med fred og et godt glas husets vin til vores carbonara og al arrabiata - og det fik vi(!)
Ægte italiensk mad til favorable priser ,hyggeligt sted også med udendørs servering ,søde italienske værtsfolk og altid møder man kvarterets beboere, som man ikke kendte før. Super, super..
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures