Sluurpy > Restauranter i Charlottenlund > Olivers Garage

Anmeldelser Olivers Garage - Charlottenlund

Vilma Dakota
jeg synes der burde stå på tavlen hvad der er i burgeren, jeg troede ikke der var ketchup i da der netop ikke stod det. så blev sygt skuffet da jeg fik min cheesburger. og så når man køber en trøffel mayo til sin pomfritter, får man kun en lille bærer som kun er halvt fyldt med “dressing”
Freddy Larsen
Isen havde desværre ikke meget smag. Men en flot farve. Flødeskum og syltetøj til 5 kr, Der var ikke mere flødeskum end teskefuld. Personalet var dog søde og imødekommende.
John Doe
Dejligt sted designet af arne jacobsen i 1938 og replikeret i usa med tilladelse efter en af hans udstillinger . God og venlig betjening og god is ,dog måtte der gerne være sat varme på da der var koldt derfor kun 4 guld stjerner
Julius
Vi bestilte burgere her fra på Wolt. Det er hands down en af de værste burgere jeg har fået i mit liv. Vi var 4 mennesker der havde brugt over 600 kr på burgere. Der er sparet på alt og man fik virkeligt følelsen af at være blevet snydt.
John Calberg
Stedet man mødes over en kop kaffe om sommeren hver lørdag iført sin klassiker
Adrian Schultz Christensen
Mæing mæing godt. Moin fra ylland. Det sku godt var æ. Ka' anbefale. kommer igen.
Theodor Juel Wiig
Rimeligt god is men prisen er alt for høj.
Torben Jensen
Som fotograf er denne lokation super. Jeg ved ikke om det er en autentisk amerikansk "gas-station/diner", men den ligner i min fantasi. Som fotograf bør du besøge den en hverdag, hvor der ikke er så mange moderne biler.
Burger Is Oksekød Ostekage Salat Stegt flæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review