Sluurpy > Restauranter i Charlottenlund > Café Jorden Rundt

Anmeldelser Café Jorden Rundt - Charlottenlund

Lasse
Håbløst forsøg på en brunch platte. Den såkaldte speltbolle var en krydderbolle direkte fra Kohberg, osten lige fra Riberhus, chorizo pølsen havde en mærkelig gummi konsistens, og de få skiver bacon var smagsløse. Ægget var selvfølgelig kogt til granit. Og så bruger de det sædvanlige trick med billig mad, og tilgengæld drikke til håbløse priser - nå ja, kaffen var heller ikke imponerende. Synd, når det ellers venlige personale sørgede for hurtig betjening, og location er så god - det kan bare slet ikke gøre op for et helt igennem elendigt måltid mad.
Martin J
Er kun et besøg værd, hvis man gerne vil sidde og nyde udsigten med en kop kaffe (af jævn kvalitet). Forsøgte at bestille to burgere…. de havde ingen boller og ingen pomfritter…… forsøgte så med en flæskestegs sandwich….. flæskestegen var først klar efter en time….. så valgte at spise et andet sted. Til deres ros, og det er grunden til den ene stjerne, så fik vi kaffen uden beregning grundet deres manglende mad.
Tom jørgensen
Rigtig rigtig god kakao med flødeskum ❤️❤️❤️❤️
Kim Pedersen
Ikke det billigste sted 😜 men superhyggelig omgivelser og service og udsigten fejler skam ikke noget 🖖
Michael Krakus
God café med fin udsigt til Øresund, til skoven og til den ret trafikerede Strandvejen, som ligger lige dér. Lækker mad, dog Charlottenlund-priser og klientel.
Khalid Stephanie
En super kedelig oplevelse øv. Jeg spiste en “club sandwich” der er intet over den proppet med karrydressing og smagsløs kylling. Alt for dyrt i forhold til den ringe kvalitet øv oplevelse!
Monika Johanna Hiller
Skønneste sted med de sødeste, altid smilende og imødekommende personaler, vidunderlig udsigt, velbesøgt. Min yndlings cafe latte, go’ mad, plads til alle også hundene…….
Mogens Kristensen
Altid masser af mennesker. Men altid ledig plads. Godt både til cafè mad og et glas standard vin eller kaffe. Hurtig servering.
Burger Is Oksekød Ostekage Salat Stegt flæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review