#}
Sluurpy > Restauranter i Charlottenlund > Café Jorden Rundt

Café Jorden Rundt - Charlottenlund - Fotoalbum

Håbløst forsøg på en brunch platte. Den såkaldte speltbolle var en krydderbolle direkte fra Kohberg, osten lige fra Riberhus, chorizo pølsen havde en mærkelig gummi konsistens, og de få skiver bacon var smagsløse. Ægget var selvfølgelig kogt til granit. Og så bruger de det sædvanlige trick med billi
Er kun et besøg værd, hvis man gerne vil sidde og nyde udsigten med en kop kaffe (af jævn kvalitet). Forsøgte at bestille to burgere…. de havde ingen boller og ingen pomfritter…… forsøgte så med en flæskestegs sandwich….. flæskestegen var først klar efter en time….. så valgte at spise et andet sted.
Rigtig rigtig god kakao med flødeskum ❤️❤️❤️❤️
Ikke det billigste sted 😜 men superhyggelig omgivelser og service og udsigten fejler skam ikke noget 🖖
God café med fin udsigt til Øresund, til skoven og til den ret trafikerede Strandvejen, som ligger lige dér. Lækker mad, dog Charlottenlund-priser og klientel.
En super kedelig oplevelse øv. Jeg spiste en “club sandwich” der er intet over den proppet med karrydressing og smagsløs kylling. Alt for dyrt i forhold til den ringe kvalitet øv oplevelse!
Skønneste sted med de sødeste, altid smilende og imødekommende personaler, vidunderlig udsigt, velbesøgt. Min yndlings cafe latte, go’ mad, plads til alle også hundene…….
Altid masser af mennesker. Men altid ledig plads. Godt både til cafè mad og et glas standard vin eller kaffe. Hurtig servering.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures