Sluurpy > Restauranter i Charlottenlund > Holy Cow

Anmeldelser Holy Cow - Charlottenlund

Elisa haarbo
Vi havde glædet os til at komme op og spise på Holy Cow Aalborg grundet den gode og velsmagende mad. Med transport tid på 45 min ankom vi med plads reservation kl.18.15 stedet er fyldt måske grundet lønningsdag. Vi får vores bord samt menu kort. Der bestilles drikkevarer og mad, hvor drikkevarene kommer 20 min. senere. Maden venter vi på i yderligere 40 min. GAB GAB efter 1 time kan vi spise...Af flere gange overvejes det, at forlade den synkende skude og besøge nabo resturanten. Maden er suveræn ,men en ALT for lang vente tid som er helt uacceptabel. Heldigvis havde vi ingen planer om Biograftur efterfølgende.
KH
Vi bestilte cheeseburger og belgiske fritter. Maden var fin, men jeg havde nok forventet en lidt større oplevelse af "de bedste burgere". Der var en del kunder, men maden kom rimelig hurtigt og betjeningen var høflig. Så det var en okay oplevelse.
Nikolaj Nielsen
Rigtige gode burgere og rar betjening, hvilket er godt gået, da jeg har mødt forskellige hold. Et input kunne være man gav mulighed for at skalere burgeren op i størrelse. Vi er to men bestiller tre hvis vi er sultne. Og nej vi er ikke ædedolke)
Jakob Nickelsen
Burgerne var rigtig gode men prisen er godt nok lidt dyre for den størrelse burger.
Barbara Lindhard
Stedet er populært, personalet har altid travlt, men er service minded. Lokalet er fyldt med stegeos fra kødet på grillen. Pomfritterne er meget tynde og alt for salte, men sprøde. Vegetarburgeren er ikke noget at skrive hjem om. Det virker mest som om de har den på menuen for at tilfredsstille et lille segment af ikke-kødædere.
Andreas Clausen
Det var lidt en blandet oplevelse at spise hos Holy Cow. Vi bestilte to cheeseburgere, som ved første blik så rigtige fine ud. Bøffen var helt perfekt - Medium rare, men desværre manglede den smag! En gang salt og peber havde bestemt være fint, for det ødelagde desværre oplevelsen, at kødet var så neutralt. Selve bollen var perfekt og deres toppings var også helt fine. Vi havde også bestilt to milkshakes, som desværre kom efter vi havde fået vores burger og disse var en kæmpe skuffelse. Det er fint at man bruger en øko is osv osv, men selv shaken var flad og meget kedelig. Der manglede virkelig noget punch i smagen.
Jeanette Friedrichs
I aftes fik jeg endnu engang Truffelburger - og jeg blev ikke skuffet. Den nye chili burger absolut også 5 stjerner værdig. 2 fantastiske piger til at betjene os. Smilende, søde, aktive og energiske.. Vi bliver aldrig skuffet på Holy Cow, lever fuldt op til vores forventninger hver gang.
Mads Peter Poulsen
Nu kan man jo kun give 5 stjerner, uden sammenligning byens bedste burger joint, masser af smag i den altid frisklavet burger, uforskammet betjening på den fede måde! Absolut et besøg værd !!!!!
Burger Is Oksekød Ostekage Salat Stegt flæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review