Sluurpy > Restauranter i Charlottenlund > Cafe Ordrupgaard

Anmeldelser Cafe Ordrupgaard - Charlottenlund

Henrik Bjerresø
Det er lidt underligt, at udvalget af frokostretter er mindre end udvalget af te. Men smørrebrødet er kreativt, så jeg prøvede noget vegetarisk. Pas på rødbederne - det sviner, hvis du spilder. Det gjorde vi heldigvis ikke. Caféen har rigtig Coca-Cola, selv om det ikke står på menuen, hvor der kun er natursodavand.
poul madsen
Snøhættes tilbygning giver plads til den franske samling og Zorn's oliemalerier er et besøg værd
Vibeke Dalsgaard
Var på cafeen i går den 6-12-2021. Udover at man skulle sidde med overtøj, da der var meeget køligt . Ingen hygge eller lys. Fik 2 platter af 175 kr. og 2 gange ret sparsom laks. Vi var 4 voksne personer , 2 af dem mænd. Til maden fik vi 4 stk. rugbrød , 1 stk til hver og 2 stk, hvidt brød. Smør eksisterede ikke. Spurgte efter mere brød. Vi skulle betale 5 kr. pr. Stk rugbrød derefter. Troede det var en joke, men nej. Ventede rum tid og ind kom 4 stk . Lettere tørt rugbrød,,!, Vi betalte ekstra 20 kr. oveni i den i forvejen ikke billig frokost.Vibeke D.
Steen Larsen
dejligt at besøge det nyåbnede museum, men skuffet over cafeen, kold indretning, intet udvalg i kager, kun en gulerodskage, intet andet. Venlig betjening!
Carsten Wiberg
En oplevelse uden lige, børnebørnene var med 😁
Per Orsted
Utrolig flot udstilling og spændende lokaler og ikke mindst hovedbygningen med de smukke gamle stuer. Dejlig oplevelse.
Johannes Jørgensen
Hej.... Ordrupgård er virkelig et sted hver at besøge. Mange skønne malerier med både danske og udenlandske kunstnere. +En meget stor skøn park.
Søren Elle
Dejlig mad i smukke omgivelser. Men akustikken er alt for hård. Tilføj noget blødt til indretningen.
Burger Is Oksekød Ostekage Salat Stegt flæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review