Sluurpy > Restauranter i Charlottenlund > The Bread Station

Anmeldelser The Bread Station - Charlottenlund

Daniel Fischermann
Lækkert brød og bagværk. Kagerne og brødet er meget store. En af de bedste bagere i Kommunen. De har også chokolade, lidt ost, mad etc. Og småborde og stole udenfor.
Jesper Bendixen
Dejligt brød, men helt forfærdelig kanelsnurre, det tørreste jeg har prøvet og jeg tog kun en bid. Deres tebirkes er også til den tørre side og ikke noget at råbe hurra for.
Nico Nutini
Lækkert sted at købe sit morgenbrød og søde sager! Deres kransekage (ja godt nok en lidt sen review på dette) var den bedste jeg nogensinde har smagt! Det er dog lidt på den dyre side MEN det hele er økologisk!
kiki agergaard winberg
Citrontærten er ikke pengene ( 125 kr) værd- ser superfin ud, men fuldstændig flydende når man skærer i den. Jeg har købt den to gange- troede første gang var en fejlbagning, men sidste gang var samme kedelige oplevelse. Jeg er ellers glad for det øvrige brød, kager og andet og butikken er rigtig hyggelig.
Karsten Boye Nielsen
Fantastisk bageri. Dejlig kaffe. Stole både indenfor og udenfor. God betjening. Værd at besøge.
Allan Møller Sørensen
Min favorit bager. Her får du de bedste økologiske brød i byen. Bagt uden gær og kun med mel, salt og vand. Per Bruun overgår virkelig sig selv, i forhold til da han startede Emmerys. Det her er meget bedre! Er du til luftigt gærbagt "papbrød", skal du handle et andet sted.
Finn Borup Sørensen
Min yndlings bager! Brødet er bagt med selv malet mel, af ubestrålet korn. Det hæver uden, tilsætning af gær, med de naturlige bakterier på kornet. Mulighed for kage og kaffe, the i hyggelig omgivelser. Der sælges også god vin, marmelade mm.
Tobias Stier
Har købt morgenmad et par gange dér, og det hvide er typisk tungt og bunden en smule brændt. Osten på de smurte boller er tørt og kedeligt. Rugbrød og wienerbrød er dog i topklasse.
Burger Is Oksekød Ostekage Salat Stegt flæsk
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review