Sluurpy > Restauranter i Brøndby > San Remo Pizzaria 2

Anmeldelser San Remo Pizzaria 2 - Brøndby

Morten Holm
Ok Pizza.. .bunden var god....men havde de istedet et menukortet med 8 forskellige pizzaer og holdt den der istedet for nogle og 50-70 forskellige, så kunne de spare og have kvalitetsingredienser. Fortrækker et lille menukort med kvalitetsfyld istedet for kødstrimler osv. Stenovns pizza, smager så meget bedre med god mozzarella og godt skåret kød. Tænker der kunne være potentiale, men falder desværre på konceptet efter min mening 🥴
Troels G
Ventet også en time og ti minutter. Og da de endelig kom, havde de været så søde at ligge 1.5liter fanta oven på min pizza i samme pose, så det var super dejligt med en kold pizza og en varm sodavand. Tak for at spilde 150kr på kold mad
Ulrik Schmidt
Mængden af chilli/hvidløg de bruger gør pizzaen (nr.40) næsten uspiselig for sarte sjæle, og selv på en salat-pizza var der kommet chilli på...
Casper Pedersen
helt kold og smags løs, tog dem 90 min og lave og levering den. Til grin !!
Raja Khan
Vestegnens bedste pizzaer ! De holder niveauet hver gang og man ved hvad man får hver gang !
Kamil Nalecz
Vi fik to familie størrelse pizza.. Jeg vil gerne have lov at påstå at det helt klart er en af de bedste pizzaer vi har spist (vi var 3 mand høj) Det er absolut ikke første gang vi bestiller pizza men det er helt sikkert, at vi bruger San Remo fremover. Lækker dej (sprød/blød italiensk bund) godt krydret (ikke bare normal kødsauce), indbydende at se på og super velsmagende! 👍
Henrik Forsstrøm
Fine pizzaer lavet i en af vestegnen eneste stenovne. Ligger prismæssigt i den høje ende. Bunden er god
André Fick
Jeg har spist Pizza sandwich måske 100 steder i København og dette sted er 1 eller 2. Har nu været her nogle gange. Der er lidt majsmel som gør den helt sprød samt sesam frø som giver en god smag. Service er helt i top og den første gang fik vi lidt vandmelon de kom rundt med på husets regning da det var så varmt.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review