Sluurpy > Restauranter i Broby > Brobygårds Køkken

Anmeldelser Brobygårds Køkken - Broby

Søren Isak Abramsson
Virkeligt et dejligt sted at holde konfirmation. Hyggelige udendørs arealer. God mad og dejlige lokaler. Tak for en god oplevelse til Brobygård.
Palle Iversen
Lidt afsides, men dejligt område, god mad og betjening.
David Rovsing
Skøn aften servering, super sødt personale og gode retter med tilhørende vinmenu.
Camilla Johansen
Da vi kommer til det der skulle være smuk idyl, bliver vi mødt af en slidt gavl og usikkerhed omkring hvor resturanten lå på området. I døren står vi i nogle minutter før vi bliver vist til vores bord. 10 min. Sidder vi før vi bliver budt velkommen og spurgt til drikkevare. 30 min går før vi får serveret forretten, vi får ikke præsenteret vin eller forret, men kan høre det sker ved de andre gæster. Forretten er frisk og smager dejligt. Tiden går og 1 time og 15 minutter går der inden vores hovedret og vin kommer. Ingen beskrivelse af vin, samt hovedret, hvortil den også er kold/lunken. Efter så længe ventetid, spiste vi blot maden. Da tjeneren kom og hentede Tallerkener og spurgte om det smagte godt, forklarer vi den lunken mad, som "plaster" fik vi kaffe til desserten. Desserten kom efter 30 min og dessertvinen haltede efter. Det blev dog denne gang præsenteret (ny tjener), med rabarbertærte - som var dejlig, men som blev serveret med købt vanilieis, hvor det skulle have været cremefraiche is, men kokken havde desværre lavet for lidt. Alt i alt, en hård aften på den lille resturant. Maden kan godt få 3,5 stjerner, men tjenerne trækker sig kun lige op på 2 små stjerner.
Martin Riis
Nytårsmenu 2021. Ok mad, især desserten, men udleveringen var en katastrofe med ventetid på en time eller derover. Det gør vi aldrig igen.
Anne Mette Møller
Meget hyggelig stemning. God betjening og fine priser. Man kunne måske ønske lidt bedre skiltning, når man er drejet ind. Men i alt i alt anbefalelsesværdigt!
René Nikolajsen
Har fået en skøn 3 retters menu, alt vel tilberedt med gode råvarer og god smag. Venlig betjening med et glimt i øjet. Kan varmt anbefales.😊😊
Jesper Wittchen
Havde købt en deal og bestilt carpaccio til forret på forhånd. Fuldt hus og udendørs servering. Der gik lidt lang tid mellem forret og hovedret men det blev kompenseret med et ekstra glas vin. Desserten var creme brule med rødgrød, en super god afslutning. Vi bestilte kokkens vinmenu og med super vejledning , nogle gode glas. Super sød og meget venlig betjening af gæsterne. Tæpper og puder til fri afbenyttelse da duggen faldt.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review