Sluurpy > Restauranter i Broby > De Japanske Haver Cafe

Anmeldelser De Japanske Haver Cafe - Broby

Bjørn Henrik Rosekamp Sejersen
Flot anlagt Japansk have hvor intet er tilfældigt. Utrolig mange detaljer der vidner om at der er lagt et stort og meget krævende arbejde. Et godt sted til inspiration og fordybelse.
Heidi Justesen Nielsen
Fantastisk smukt sted at opleve, lyden af rislende vand overalt og smukt anlagte haver. Ekstra smukt på en flot solskinsdag. Super sødt og hjælpsomt personale - kan bestemt anbefales
Lisbeth pedersen
Fantastisk have, også i regn. Lige nu med især azalea og rhododendron i fuld blomst. Fik også en fin info om havens opståen og meningen bag anlægning. Dejlig mad i restauranten.
Steffen M. Jeppesen
Et besøg værd. Virkelig flot og sirligt holdt have. Mulighed for at spise egen medbragt mad eller spis i caféen, hvor der er japansk mad og øl på menuen.
Hans Christian Holm
Utroligt dejligt sted at besøge, især når vejret er godt.
Jim B
Virkelig imponeret! En af de flotteste haver jeg har set i Dk
Karin Stella Bach
Kunne jeg give 20 stjerner, ville det være godt. En meget smuk, sjælfuld have. Inspirerende. Vi besøgte i regnvejr. Glæder mig til næste besøg. En fin fin restaurent. Dejlig japansk mad og øl. Positiv, venlig og dejlig betjening.
mia herskind
Vi kom desværre en søndag hvor der blev afholdt konfirmation. Det eneste vi oplevede var bassen fra musikken, vi kunne høre gennem hele haven og børn der løb rundt og skreg. Da jeg snakkede med ejeren Peter, sagde han at han havde prøvet at bede dem skrue ned og ikke løbe rundt, men det er jo svært for børn at forstå, så måske man ikke skulle afholde den slags arrangementer og bede folk betale fuld pris på samme tid, eller som minumum informere om omstændighederne inden man beder folk betale fuld pris, når oplevelsen bliver fuldstændigt ødelagt. Vi ville have spist der og mediteret, men tog hjem efter 30 minutter. Første gang vi besøgte haverne og havde planlagt en middag og eftermiddag ud af det men blev nok desværre også den sidste.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review