Sluurpy > Restauranter i Broager > Vemmingbund Strandcafé

Anmeldelser Vemmingbund Strandcafé - Broager

Henning Kornbek
Øv det kunne være så godt - hyggelig lokation men ingen tvivl om de sidste par år har været hårde ved stedet. Dog bliver man mødt med et smil og venlig betjening.
solvig lund jørgensen
Maden er god men samme menu år efter år, det bliver kedeligt. Stedet er på ingen måder hyggeligt eller lækkert. Der trænger i den grad til at blive moderniseret og ryddet ordentligt op udenfor og indenfor.
Maria Jørgensen
Øllen smager af sæbe og glassene var beskidte. Ærgerligt at man ikke gør mere for at vedligeholde stedet, det kunne blive et rigtig fint sted. Jeg kommer ikke til at spise her før hygiejnen bliver prioriteret.
Susanne Jørgensen
Det var lidt tidligt på sæsonen, men dejligt med en stor softice efter gåtur😊
Gitte Vagner
Han gør alt selvom det er hårde tider støt stedet
Troels Sehested
Ok stjerneskud til prisen men 30 kr for en Dansk Vand fra Rema1000 er vist lige i overkanten.
Lone Nielsen
Her serveres almindelig grillmad og noget thai-wok og hjemmelavede forårsruller. Jeg prøvede deres karry-wok med ris og den var veltilberedt og smagfuld. Min mand fik en jumboburger med lækre bøffer og friskt grønt i. Bollen i burgeren var desværre en almindelig kedelig Kohberg bolle - men resten var altså i orden. Jeg giver kun 3 stjerner fordi stedet er nedslidt og nusset og ikke særligt hyggeligt. Her ville en spand maling, en rengøringsspand og et hakkejern kunne gøre underværker. Man får nok en bedre oplevelse ved at bestille sin mad som tage skal.
Anders Jeppesen
Hyggelig lille restaurant/bistro. Den har flere menuer at vælge imellem. God fadøl, Ok pris. Venlig betjening. Tilhørende minigolf. Baner er lidt slidt. Men pyt koster jo også kun 20 kr. 😁😂 Man hygge sig aligevel.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review