#}
Sluurpy > Restauranter i Borup > Kryger & Co.

Kryger & Co. - Borup - Fotoalbum

Super lækker mad⭐⭐⭐⭐⭐ Kan varmt anbefales
Spiste en Classic burger i dag. Kan virkelig anbefales. Det findes ikke bedre.
Jeg var ikke imponeret. Pommes frites var meget fedtede og burgerbøffen var lidt sort udenpå og meget gennemstegt. Og der var for meget mayonnaise. Kokken skulle præsentere maden, for nogle andre kunder, men havde ikke helt styr på hvad de skulle have, det kom an på hvad han havde lyst til at lave.
Den oplevelse jeg fik af stedet, var helt igennem fremragende. Det første der mødte det selskab jeg var i, var en varm og indkommende værtinde, som sørgede godt for selskabet hele aftenen. Endvidere hvad angår maden, var det virkelig velsmagende og man er ikke i tvivl om friskheden i de enkelte råva
Jeg håber at dette var en dårlig maddag. Jeg bestilte ugens ret som var spareribs. De var mere end well done. Kødet var tørt og havde ikke så meget smag. Der var coleslaw og fritter til. Coleslawen var god, men pommes fritterne var melede og meget fedtet af olie. Fik en limonade som drikkevare og d
Vi stod her Lørdag d. 3 August. Der stod der var åbent, vi tager derhen... Lukket. Skiltet stod inde, vi tog i døren som derefter var låst. Meget mærkelig måde at drive en forretning på....? Syntes ikke det er okay.
Et fantastisk sted hvor personalet virkelig interesserer sig for gæsternes velbefindende . Var til en utrolig velsmagende gourmet menu aften hvor alt gik op i en højere enhed. Vil klart anbefale restauranten .
Bestilte en lasagne, men tallerkenen bestod af 1/4 lasagne og 3/4 salat. Og en brændt rugbrøds bolle. Burgeren ser godt ud, men smager ringere end en hjemmelavet burger. Pomfritterne er på grænsen af forstening. og indeholder for meget fritureolie.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures