Sluurpy > Restauranter i Bornholm > Rafael's Pizzaria

Anmeldelser Rafael's Pizzaria - Bornholm

Niklas Kofoed
Vi fik 2 pizzaer til aften, en med skinke hvor skinken lugtede til at være for gammel og en med kødsovs hvor det lige så godt kunne være en margherita da det kun smagte af tomatsovs. MEGET skuffende oplevelse….. Svar på din kommentar: Den eneste der er skændsel her er dig og dine manglende evner til at lave mad.
Leveki Music
Desværre en dårlig oplevelse. På et tidspunkt blev jeg syg et par timer efter at have spist netop DERES durum.. og hold da op en dårlig attitude ejeren af dette sted har! Skam dig!
Alma Manley
Super fastfoodsted. En perle af nede-på-jordenhed midt i al det trendy. Rigtig god pita kebab menu, og pommes fritterne er sprøde og tilpas salte. Desuden har stedet en meget høflig, sød og rar betjening. Jeg vil klart anbefale.
Benjamin Hjorth
Beste sted og få pizza fra. Og en sindsyg god service
Laurits Falko
Vanvittig god durum, gode pomfritter og sødt personale!
Nicolai Steen
Jeg vil ikke anbefale at man køber mad herfra. Fik madforgiftning og var syg to døgn. Det var anden og sidste gang, at jeg har oplevet det med mad bestilt fra Rafael's Pizzaria.
Magnus Sørensen
Durumen smagte godt, men manglede agurker og tomat. Ellers god smag og meget dressing!
SEKO Official
Nye ejer, og virkelig god service, altid hurtigt, og altid fantastisk mad, den bedste sted hvor man kan bestil hurtig mad, når man er træt efter en lang dag. Man kan også bestil mad fra en app der hedder Eat Online som gør det meget nemmere og man ik behøver og stå i kø.
Burger Fisk Is Sandwich
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review