Sluurpy > Restauranter i Bornholm > Roma Aakirkeby

Roma Aakirkeby - Bornholm - Fotoalbum

Vi er mega skuffet! Købte 4 pizzaer og måtte af med - hold nu fast : 350kr😳😳Det var de bestemt ikke værd. Og undrer mig virkelig over at der for det første ikke eksisterer et menukort på nettet - og for det andet: tager de kun imod kontanter??!! Vi tænkte ikke på at spørge efter pris pr pizza, det b
Hvis man kan lide kedelige pizzaer, så man kommet rigtig! Menu kortet viste andet end pizza, men det kunne man ikke få!!
Gode pizzaer til rimelige penge (70-95kr) og ok ekspeditionstid. Dog tager de kun kontanter - ikke engang MobilePay. Kan ikke lade være med at tænke sort.. Det koster ekstra for ændringer i fyld, halv/halv ville de ikke lave, og kunne se, at man skal betale 5kr pr glas, hvis man vil spise der og del
Okay pizza jeg har spist pizza der af og til det er ikke bedre end så mange andre..
Søde og venlige. Ofte god mad. Ind imellem kan det altså være noget tørt noget. De ret så dårlige til at skære pizzaerne ud, trods man beder dem om det.
Ikke super god pizza, intet toiletpapir og ingen lås på toilettet. Så igen, har ikke så meget imod at folk kigger på - men det har andre måske.
Ok pizza... men så heller ikke mere..
Værste pizza vi nogensinde har fået. Ingen smag. Ingen fyld. Smagen var forfærdelig og en af os fik meget dårlig mave efter at have spist jeres pizza. Kommer aldrig igen.
Share on WhastApp
Share on Facebook
Upload your pictures