Sluurpy > Restauranter i Bornholm > Restaurant Molen

Anmeldelser Restaurant Molen - Bornholm

steffen miyakoshi munch-jensen
Lækker mad! Med lokale råvare. Men får virkelig meget for pengene! Beliggenheden er fin, men findes bedre mange andre steder på Bornholm.
peter funder
Kvalitet og opfindsomhed så du bare læner dig tilbage med et stort uhmmm! når du lægger kniv og gaffel efter hver ret. Betjeningen nærværende og intuitiv. Vi ses på Molen.
Mette Alstrup
Virkelig dejlig oplevelse, smukke omgivelser, mange små delikate retter, god vin. En rigtig dejlig oplevelse og vi kommer bestemt igen.
Victor Næsgaard Jespersen
Virkelig ikke noget særligt. Alt for simpel menu og slet ikke pengene værd.
Dorthe Bjørn Andersen
Det var så dejlig, spændende, velsmagende og lækker mad. Og betjeningen var medvirkende til at give en god atmosfære, på trods af omstændighederne
Susan Birch
Rigtig flot indbydende lækker mad - smagen var god, det var ikke kun opfindsomheden, der var i højsæde. Super betjening - I gør det rigtig godt👍
Michelle Petersen
Fantastisk dejligt sted. Super service og var utrolig børnevenligt. De lavede pasta med kødsovs og is til børnene, så mor og far kunne hygge. Kan varmt anbefale det.
Therese Skovgaard Gjesing
Høj standard på retterne hele vejen igennem. Lækre friske råvarer og der bliver kælet for detaljerne i anretningerne. Det hele oser af kærlighed og stolthed. Vi bestilte menuen, men med 'løst + fast' kom vi op på 12-13 serveringer! Rent prismæssigt får man rigtig meget for pengene. Servicen var også helt i top. Super skarpt og opmærksomt personale, der også formår at skabe en afslappet stemning, så det hele ikke bliver for stift. Molen får 'kun' 4 stjerner - men det er hverken kokkene eller det øvrige personales skyld, at de ikke får 5. Det er bare irriterende at vinduernes konstruktion gør at kig udover Østersøen er svært. Og så er akustikken dårlig.
Burger Fisk Is Sandwich
Share on WhastApp
Share on Facebook
Gennemse menuen
Add review